Η Συμμετοχή, το πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης

Στο πλευρό των συνανθρώπων μας σε ανάγκη βρίσκεται για ακόμη μια φορά η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, το πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ το οποίο μαζί με την Ένωση Αγελαδοτρόφων Κύπρου (ΕΝΑΚ) αγελαδοτρόφους από το Δάλι, Αθηαίνου, Αραδίππου, Αγία Βαρβάρα και Άχνα ανακοίνωσαν την σημαντική συνεισφορά 2,5 τόνων χαλουμιού στα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Κύπρου.

Η ανακοίνωση της σημαντικής αυτής προσφοράς

πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, στην παρουσία της Πρώτης Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη και του Επίτροπου Εθελοντισμού κ. Γιάννη Γιαννάκη.

Οι αγελαδοτρόφοι πρόσφεραν φέτος τις γιορτές 21 τόνους γάλα, τους οποίους η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ παρήξε σε 2,5 τόνους χαλούμι. Ακολούθως θα πραγματοποιηθεί η διανομή σε όλη την Κύπρο, σε συνεργασία με το γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού.

Η Πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδη δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ και στις ομάδες αγελαδοτρόφων που συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία. Ακόμη υπάρχουν συνάνθρωποι μας που έχουν ανάγκη, ωστόσο είμαστε σε πολύ καλό δρόμο αφού οι οικογένειες που λαμβάνουν βοήθεια από τα Κοινωνικά Παντοπωλεία είναι λιγότερες σε σχέση με το 2014».

Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία, ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ κ. Αλέξης Χαραλαμπίδης δήλωσε: «Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, το πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, ενώνει τις δυνάμεις της με τους αγελαδοτρόφους που προμηθεύουν το γάλα τους αποκλειστικά στην εταιρεία μας τα τελευταία 12 χρόνια και οι οποίοι πρόσφεραν 21 τόνους γάλα, τους οποίους η εταιρεία μας παρήξε σε 2,5 τόνους χαλούμι που θα διανέμουμε σε όλη τη Κύπρο, βάση οδηγιών του γραφείου επιτρόπου εθελοντισμού. Είναι ουσιαστικό να ενισχύουμε τις αξίες της έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης, προσφέροντας με τον δικό μας τρόπο, σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, όχι μόνο τις γιορτινές ημέρες, αλλά καθημερινά με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας μας. Κάθε πρωτοβουλία σε αυτή την κατεύθυνση είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού θέτει τα θεμέλια για μια καλύτερη κοινωνία».

Από την πλευρά του ο Επίτροπος Εθελοντισμού κ. Γιάννης Γιαννάκη είπε: «Το πρόγραμμα ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ αναδεικνύει τη δύναμη του εθελοντισμού μέσα από ενέργειες και πρωτοβουλίες που δίνουν λύσεις σε χιλιάδες συνανθρώπους μας. Συγχαρητήρια στους αγελαδοτρόφους και την ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ για τη διαχρονική τους προσφορά και στήριξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα