Η συλλεκτική έκδοση της Σημερινής για τα 40 χρόνια

03 Φεβρουαρίου 1976 – 03 Φεβρουαρίου 2016

40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ!

Μια δυναμική διαδρομή 40 χρόνων με πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά, ιστορικά, πολιτιστικά, αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της ιστορίας του τόπου μας.

Στις 3 Φεβρουαρίου 1976 γεννήθηκε μια εφημερίδα. Όχι μια οποιαδήποτε εφημερίδα, αφού μια ομάδα καταξιωμένων και έμπειρων δημοσιογράφων αποφάσισαν να βουτήξουν τις πένες τους στο αίμα της καρδιάς τους και να εκδώσουν τη «Σημερινή».

Ήταν ένα τόλμημα πρωτόγνωρο μέσα στην καταστροφή που προκάλεσε η τουρκική εισβολή. Μια επανάσταση στα λιμνάζοντα νερά του κυπριακού

Τύπου.

Και όλα αυτά για να μπορούν οι πολίτες εδώ και 40 χρόνια να έχουν:

Μια ανεξάρτητη έπαλξη ενημέρωσης.

Ένα ισχυρό βήμα ελεύθερης έκφρασης.

Μια δυνατή φωνή προβολής και διεκδίκησης

Ένα Μέσο κριτικής των κακώς εχόντων αλλά και προβολής των επιτευγμάτων των Ελλήνων της νήσου

Από την ίδρυσή της, η «Σημερινή» έχει έναν σταθερό στόχο: Την απελευθέρωση της Κύπρου από τον Τούρκο Αττίλα. Την απαλλαγή της από ξένα δεσμά και επιβουλές, την ισχυροποίηση του κυπριακού Ελληνισμού, την επιβίωσή του στην γη των πατέρων του και την καταξίωση της Κύπρου ως μια ελεύθερη και δημοκρατική χώρα.

Η Σημερινή με αφορμή τα 40 χρόνια ενεργής και έντονης παρουσίας στον Κυπριακό Τύπο, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει συλλεκτική επετειακή έκδοση με αφιερώματα, πρωτοσέλιδα και αναφορές στα γεγονότα των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών που στιγμάτισα την ιστορία της Κύπρου. Μαζί και συλλεκτική αφίσα με τα πιο σημαντικά πρωτοσέλιδα αυτής της πορεία.

40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ!

ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ, ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΚΑΛΑ! - ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα