Διάλεξη για την επιχειρηματική σρατηγική από το Λ. Ηρακλέους

Διάλεξη από τον διεθνώς αναγνωρισμένο κύπριο επιστήμονα Δρ. Λοϊζο Ηρακλέους

Το European Institute of Management and Finance (EIMF) και η Plus500 οργανώνουν εκδήλωση με διάλεξη του αναγνωρισμένου διεθνώς κύπριου επιστήμονα Δρα. Λοϊζου Ηρακλέους με τίτλο “The Essence of Business Strategy: How to be Ambidextrous".

Η διάλεξη γίνεται με την στήριξη των ΚΕΒΕ και CIBA με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού στελεχών κυπριακών επιχειρήσεων από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους.

Ο Δρ Ηρακλέους θεωρείται από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους του νησιού μας στο διεθνές ακαδημαϊκό προσκήνιο. Κατέχει διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και διδακτορικό (επί τιμής) από το Πανεπιστήμιο του Warwick για την συνεισφορά του στη γνώση. Η εξειδίκευση του είναι σε θέματα στρατηγικής διαχείρισης, διοίκησης, εταιρικής διακυβέρνησης, οργάνωσης και ανάπτυξης. Τα τελευταία 20 χρόνια εργάστηκε ως στρατηγικός σύμβουλος σε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες και οργανισμούς παγκοσμίως, με τα πιο πρόσφατα παραδείγματα τις NASA, Apple, Singapore Airlines και Tata Group. Έχει συγγράψει 6 βιβλία και έχει συνεισφέρει στη συγγραφή άλλων 13.

Η ομιλία του θα απευθύνεται στον επιχειρηματικό κλάδο της Κύπρου παραθέτοντας τις δικές του εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρίες για το πώς μια εταιρία μπορεί να διαπρέψει στην παγκόσμια αγορά.

Την διάλεξη θα προσφωνήσει ο αξιότιμος Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης, και θα πραγματοποιηθεί στο Φιλοξένια στις 27 Ιανουαρίου 2016 στις 18:00.

Θα ακολουθήσει κοκτέιλ προς τιμή των παρευρισκόμενων, και η όλη εκδήλωση θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα