«Η Σίτι μπορεί να ανταγωνιστεί την Ρεάλ για τον Μπαπέ»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, στη συνέντευξη Τύπου πριν το φιλικό με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Λος Άντζελες, αναφέρθηκε στον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό της Μονακό Κιλιάν Μπαπέ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέφερε πως Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης θα «πολεμήσουν» για την απόκτηση του Γάλλου διεθνή επιθετικού Κιλιάν Μπαπέ. Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε ότι «η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει

περισσότερα χρήματα να δώσει για τον Μπαπέ από την Μάντσεστερ Σίτι, τα τελευταία έξι χρόνια έχουμε γίνει μία απο τις τέσσερις καλύτερες ομάδες στον κόσμο».

«Η Πρέμιερ Λιγκ είναι ελκυστική για τους ποδοσφαιριστές και μπορούμε να κάνουμε μια καλή συμφωνία με κάποιον. Όλες οι ομάδες θέλουν να γίνονται καλύτερες στο πρωτάθλημα και έχουν την προοπτική να γίνουν».

Ο σύλλογος του Μάντσεστερ έχει ήδη καταφέρει να γίνει η πρώτη αγγλική ομάδα που έχει δώσει πάνω από 200 εκατομμύρια λίρες σε μια μεταγραφική περίοδο.

Η Μάντσεστερ Σίτι μετά τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-1 το πρωί της Πέμπτης, έχει ακόμα ένα παιχνίδι για να ολοκληρώσει την προετοιμασία της στην Αμερική, το προσεχές Σάββατο με την Τότεναμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα