Η Σεβίλλη ταπείνωσε την Γιουνάιτεντ στο Old Trafford! (vid)

Με εκπληκτική εμφάνιση στην επανάληψη, η Σεβίλλη μετέτρεψε το θέατρο των ονείρων σε θέατρο των εφιαλτών για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με το 1-2 προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League.

Το ποδόσφαιρο τον έχει ξεπεράσει. Την τελευταία
διετία έδωσε 350 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει ότι ήθελε για να φτιάξει μία ομάδα όπως την ήθελε. Και τι πέτυχε; Μία τρύπα στο νερό. Ο Ζοσέ Μουρίνιο παρουσίασε μία αντιποδοσφαιρική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ταπεινώθηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι από την θαρραλέα Σεβίλλη.

Η «χρυσή» αλλαγή του Βιντσέντζο Μοντέλα, ο Βισάμ Μπεν Γεντέρ ήρθε από τον πάγκο στο 72ο λεπτό και με δύο γκολ μέσα σε ένα τετράλεπτο οδήγησε στην άλωση του «Ολντ Τράφορντ» (1-2) και στην γενναία πρόκριση των Ανδαλουσιανών στα προημιτελικά του Champions League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Μπαγί, Σμόλινγκ, Γιανγκ, Βαλένσια (77' Μάτα), Μάτιτς, Φελαϊνί (60' Πογκμπά), Λίνγκαρντ (77' Μαρσιάλ), Σάντσες, Ράσφορντ, Λουκάκου.

Σεβίλλη (Βιτσέντζο Μοντέλα): Ρίκο, Κίερ, Λενγκλέ, Εσκουδέρο, Μερκάδο, Ν' Ζονζί, Μπανέγα, Βάσκες (87' Πισάρο), Σαράμπια, Κορέα (89' Γκάις), Μουριέλ (72' Μπεν Γεντέρ).

Keywords
Τυχαία Θέματα