Η πρωτότυπη ρήτρα στο διαζύγιο ΑΠΟΕΛ-Δώνη

Πολλοί δημοσιογράφοι, από Κύπρο και Ελλάδα, επικοινώνησαν με τον Γιώργο Δώνη προκειμένου να τοποθετηθεί για το διαζύγιο του με τον ΑΠΟΕΛ. Παρά τις έντονες προσπάθειες ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν θέλησε να μιλήσει και πέραν της αινιγματικής ανάρτησης του προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Μαλιαρίτση, δεν υπήρξε κάποια άλλη αντίδραση από το επιτελείο του Δώνη.

Βέβαια, ούτε από πλευράς ΑΠΟΕΛ

έγινε κάποια τοποθέτηση, πλην των τυπικών.

Το www.sigmalive/sports.com φέρνει στη δημοσιότητα μια συμφωνία που έγινε ανάμεσα στις δυο πλευρές κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για να εκδοθεί το διαζύγιο.

Στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του ΑΠΟΕΛ με τον κ. Δώνη αποφασίστηκε (από κοινού) να μπει μια πρωτότυπη ρήτρα που θα διασφαλίζει την ηρεμία και των δυο πλευρών.

Να μην υπάρξουν επικριτικές δηλώσεις που να προσβάλλουν τον επαγγελματισμό της οποιαδήποτε πλευράς. Σε περίπτωση που συμβεί το αντίθετο και αποδειχτεί στο δικαστήριο ότι παραβιάστηκε η συμφωνία, τότε ο χαμένος θα καταβάλει πρόστιμο 50 χιλιάδες ευρώ.

Το πέναλτι θα ήταν πιο αυστηρό και ανερχόταν στις 100 χιλιάδες, όμως, μετά από συνεννόηση που υπήρξε κατέβηκε στις 50.000.

Η χρονική διάρκεια της πρωτότυπης συμφωνίας παραμένει άγνωστη.

Keywords
Τυχαία Θέματα