Η προεκλογική εκστρατεία που ξεχώρισε

"Το παρόν άρθρο αποτελεί πληρωμένη διαφημιστική καταχώρηση"

Η προεκλογική περίοδος για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου διανύει τις τελευταίες της ημέρες και όσοι ασχολούνται με την πολιτική αναμένουν με αγωνία να ζήσουν τον παλμό μίας ακόμα σημαντικής εκλογικής αναμέτρησης.

Προεκλογικός Αγώνας:

Τους τελευταίους μήνες παρακολουθήσατε με ενδιαφέρον τις εκστρατείες των υποψήφιων Ευρωβουλευτών και των παρατάξεων στις οποίες ανήκουν και την προσπάθειά τους να πείσουν για τις θέσεις τους.

Αυτή που εξέπληξε

ευχάριστα, και ξεχώρισε μέσα από τη φρεσκάδα και την διαφορετικότητά της, είναι η υποψηφιότητα της νεοεισερχόμενης στην πρώτη γραμμή της πολιτικής, υποψήφιας του ΔΗΣΥ, Τζώρτζιας Κωνσταντίνου Παναγιώτου, η οποία έδωσε το στίγμα ενός σύγχρονου πολιτικού λόγου με άποψη σε όλα τα σημαντικά πολιτικά θέματα που απασχολούν την κοινωνία.

Με πολύ συγκεκριμένο και ξεκάθαρο μήνυμα εκστρατείας, το “RESTART” και τολμηρές πολιτικές θέσεις, η Τζώρτζια απευθύνθηκε στους πολίτες με τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο και επιχειρήματα. Χρησιμοποιώντας κυρίως τα Social Media, η υποψήφια του Δημοκρατικού Συναγερμού κατάφερε με μία διαφορετική προσέγγιση και πιο άμεση επικοινωνία, να περάσει το μήνυμα ότι η ανανέωση στην πολιτική θα έρθει μέσω της επένδυσης στην εξειδίκευση και στους νέους ανθρώπους οι οποίοι έχουν τόσο την όρεξη και την θέληση να προσφέρουν αλλά και τις γνώσεις και τις ικανότητες να το πράξουν.

Η ίδια, αναφέρει ότι εάν εκλεγεί θα επικεντρωθεί στους τομείς τους οποίους γνωρίζει καλά μέσα από την εμπειρία της και την δραστηριότητά της τα τελευταία 15 χρόνια ως νομικός στην Ενιαία Ευρωπαϊκή Αγορά.

Η 26η Μαΐου είναι η ευκαιρία να διαμορφώσουμε το μέλλον

Η περίοδος η οποία διανύουμε εμπεριέχει σημαντικές προκλήσεις για την χώρα μας και οι πολιτικοί αναλυτές επισημαίνουν ότι η επόμενη πενταετία φαίνεται ότι θα είναι κρίσιμη σε ό,τι αφορά την διπλωματία και το μέλλον της Κύπρου μας. Το γεγονός αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη σημασία στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

Οι πολίτες καλούνται να αντιμετωπίσουν αυτές τις εκλογές με την σοβαρότητα η οποία τους αρμόζει και να γίνουν ενεργοί διαμορφωτές του δικού τους μέλλοντος.

Καλή Ψήφο σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα