Δεύτερο ιατροσυμβούλιο για την κατάσταση υγείας του Χριστόφια

Διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, ενώ σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το απόγευμα συνήλθε δεύτερο ιατροσυμβούλιο, παρουσία της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας Δρος. Χριστίνας Γιαννάκη, καθώς και του Ισραηλινού λοιμωξιολόγου που έφθασε χθες το απόγευμα στην Κύπρο.

Να

θυμίσουμε ότι το πρωινό ιατρικό ανακοινωθέν ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας νοσηλεύεται από την Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης. Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη, αλλά παραμένει σταθερή. Από χθες το βράδυ, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποστηρίζεται μηχανικά από αναπνευστήρα.

Τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια επισκέφθηκε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ο τέως Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Γιαννάκης Μάτσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα