Η ΠΟΦΕΝ καταδικάζει τις εξελίξεις στον Συνεργατισμό

H ΠΟΦΕΝ με σημερινή της ανακοίνωση καταδίκασε τις εξελίξεις στον Συνεργατισμό «αλλά και την αθέτηση της υπόσχεσης της κυβέρνησης για να επιστραφεί ο Συνεργατισμός πίσω στο λαό».

«Είναι ξεκάθαρο για όλους ότι οι αποφάσεις και οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών στη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, ολοκληρώνουν το ξεπούλημα μιας από τις σπουδαιότερες κοινωνικές κατακτήσεις του κυπριακού λαού, το Συνεργατισμό», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΦΕΝ, προσθέτοντας πως ο Συνεργατισμός «στήριξε την κοινωνία

μας ακόμα και σε πολύ δύσκολες συνθήκες, ειδικά τα πιο λαϊκά στρώματά της, όπως οι αγρότες, οι εργάτες και οι πιο φτωχές οικογένειες της πόλης και της υπαίθρου».

«Ως ΠΟΦΕΝ, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι τασσόμαστε ενάντια στις όποιες μυστικές ενέργειες της Κυβέρνησης για να ξεπουλήσει το Συνεργατισμό όσο όσο, χωρίς να τους απασχολούν οι συνέπειες οι οποίες θα κτυπήσουν την πλειοψηφία του κυπριακού λαού. Θεωρούμε ότι ο Συνεργατισμός πρέπει να επιστραφεί στον Κυπριακό λαό και να μην ξεπουληθεί σε κανένα ιδιώτη και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να δραστηριοποιούμαστε», καταλήγει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα