Η πιο δυνατή ανάμνηση του Λαβόρδε από την Ανόρθωση είναι ένα… κλάμα!

Λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση ο Ρικάρντο Λαβόρδε παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Κολομβίας.

Ο πρώην άσος της Ανόρθωσης μίλησε για τη θητεία του στην Κύπρο και στην Ευρώπη, για το πώς περνά πλέον τον καιρό του, αλλά και για τα μελλοντικά σχέδιά του.

«Έχω κάποια θέματα τώρα με τη μητέρα μου και είμαι εδώ να την προσέχω, διότι είμαι ο μοναδικός της γιος και μου έχει δώσει

τα πάντα. Για την ώρα ξεκουράζομαι, αλλά έχω σχέδια για το μέλλον. Θα ήθελα να δημιουργήσω μια ακαδημία ποδοσφαίρου, αλλά σε κατοπινό στάδιο. Δίνω σημασία στον γιο μου, στην οικογένεια και στους φίλους μου για την ώρα», δήλωσε ο Λαβόρδε στην universal.com.co.

«Ήμουν το είδωλο στην Ανόρθωση για αρκετά χρόνια. Έπαιξα στο Γιουρόπα Λιγκ, απέναντι σε σπουδαίους ποδοσφαιριστές, και είναι τιμή μου που είμαι στη δεύτερη θέση των Κολομβιανών με τα περισσότερα παιχνίδια στη διοργάνωση. Θυσίασα πολλά γι’ αυτό, δεν ήταν εύκολο. Για μένα ήταν μια μεγάλη ικανοποίηση. Αυτό που θυμάμαι από την παρουσία μου στην Ανόρθωση ήταν ένα γκολ που αφιέρωσα στη μητέρα μου. Πήγα προς την κερκίδα και κλάψαμε και οι δύο από συγκίνηση», αποκάλυψε ο Κολοβιανός που επανέλαβε το παράπονο του για τη μη κλήση του στην εθνική Ανδρών της χώρας του.

«Με πήραν δύο φορές από την Ομοσπονδία, μου είπαν πως θα με καλέσουν, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Ήμουν έτοιμος κι είχα την επιθυμία να εκπροσωπήσω την πατρίδα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα