Η παθολογοανατόμος που επιβεβαίωσε φόνο Θανάση:«Έχω αποδείξεις, όχι ενδείξεις»

Στο Μεσημέρι και Κάτι μίλησε η Παθολογοανατόμος Δήμητρα Καραγιάννη, η επιστήμονας που ορίστηκε από την οικογένεια του Θανάση Νικολάου ως τεχνική σύμβουλος για εξέταση των οστών στην Αθήνα.

Η δρ.Καραγιάννη είπε ότι «εξέτασε 325 πλακίδια από το παρασκεύασμα του υοειδούς οστού που παραλήφθηκε». «Υπάρχουν ευρήματα τα οποία από τη στιγμή που δεν ανακοινώθηκαν δημόσια, δεν μπορώ να εκθέσω. Μπορώ να πω ότι δεν είναι αυτό που νόμιζαν τόσα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα: Ανατροπή σε θάνατο Θανάση: «Να αρχίσουν έρευνες για να

βρουν τους ενόχους»

Υπάρχουν ευρήματα τα οποία έχω αποδείξει, τα οποία αποδεικνύουν ότι τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά απ' ότι όταν έκλεισε ο φάκελος πριν από 16 χρόνια», είπε η δρ.Καραγιάννη.

Διαβάστε περισσότερα: Άλασσα/Ανατροπή σοκ: Φόνος ο θάνατος του Θανάση - «Ξύπνα γιε μου»

«Δίχως την εκταφή δεν θα είχαν εντοπιστεί αυτά τα ευρήματα που βρήκα εγώ. Αυτά που βρήκα εγώ δεν θα μπορούσαν να βρεθούν αν δεν γινόταν εκταφή. Ευτυχώς που έγινε, η αλήθεια θα φανεί κι αυτό να το θεωρήσετε δεδομένο. Τα ευρήματα είναι βάσιμα με αποδείξεις και όχι ενδείξεις», συμπλήρωσε. 

«Τα ευρήματά μου δεν επιδέχονται αμφισβήτησης», τόνισε η δρ.Καραγιάννη. «Θεωρώ ότι τώρα πρέπει να αρχίζουν όλα από την αρχή.

Δεν δέχομαι καμιά αμφισβήτηση επί του αποτελέσματος. Δεν ήρθα σε επαφή με τους γονείς γιατί προσπαθώ να παραμείνω όσο το δυνατό πιο ανεπηρέαστη.

Στάλθηκε η έκθεση και στον Εισαγγελέα και στον δικηγόρο της οικογένειας, δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση της ως μητέρας…», είπε κλείνοντας η δρ.Καραγιάννη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θανάση Έχω,thanasi echo