«Η παρουσία του κόσμου ήταν συγκλονιστική» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τη χθεσινή συνέλευση της Νέας Σαλαμίνας και τις αποφάσεις που πάρθηκαν μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας Χρύσανθος Μαρκουλίδης.

«Η παρουσία του κόσμου ήταν συγκλονιστική. Ο κόσμος είναι πρόθυμος να βοηθήσει την ομάδα του. Έγινε ένας απολογισμός της χρονιάς και έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος ο κόσμος».

«Η επιβίωση της Νέας Σαλαμίνας. Θα γίνουν συγκεντρώσεις να εξετάσουμε την κατάσταση και πάλι και ήδη αρχίσαμε δουλειά. Πρέπει να πάμε και σε εκλογική συνέλευση. Ελπίζουμε να υπάρξει ενδιαφέρον για να βοηθήσουμε όλοι την κατάσταση».

Για τη δημιουργία

εταιρίας: «Έγινε η ενημέρωση αλλά αναλύθηκαν και οι λόγοι γιατί πρέπει να γίνει εταιρία. Θα επανέλθει το Δ.Σ όποιο και αν είναι για να παρουσιάσει το πλάνο και ο κόσμος θα αποφασίσει».

Για το χρέος: «Το χρέος της ομάδας είναι αρκετό με το εκτόπισμα της Νέας Σαλαμίνας. Το Δ.Σ έχει κάνει καλή δουλειά για το χρέος. Αν δεν ήταν τα παλιά χρέη σίγουρα η Νέα Σαλαμίνα θα ήταν σε καλύτερη μοίρα»

Για τον προγραμματισμό: «Ο προγραμματισμός πρέπει να αρχίσει άμεσα. Ανακοινώθηκε ήδη ο τεχνικό διευθυντής. Αν η νέα διοίκηση αποφασίσει να το διπλασιάσει ή να το μειώσει θα πρέπει να γίνει και η ανάλογη εργασία. Ο κάθε φίλος της Σαλαμίνας θα πρέπει να κάνει το έργο του. Έρχονται ήδη εισφορές προς το σωματείο».

Keywords
Τυχαία Θέματα