Νέα πρόταση της Γιουνάιτεντ για Μπέιλ

Νέα εντυπωσιακή πρόταση ετοιμάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να πάρει το καλοκαίρι τον Γκάρεθ Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου ο Λουίς Φαν Γκάαλ επιμένει στην απόκτηση του Ουαλού σούπερ σταρ από την ισπανική ομάδα, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2013 έναντι του ποσού-ρεκόρ των 100 εκατ.

ευρώ από την Τότεναμ.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ η Γιουνάιτεντ προτείνει 60 εκατ. ευρώ και τον Ανχελ Ντι Μαρία, ως αντάλλαγμα, προκειμένου να πάρει τα δικαιώματα του Μπέιλ. Ο Αργεντινός σταρ δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα, απογοητεύει με τις εμφανίσεις του και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο «Μπερναμπέου».

Το περασμένο καλοκαίρι οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν ανακοίνωσει την απόκτηση του Ντι Μαρία, ο οποίος ήταν πολυτιμότερος παίκτης του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ 2014, όταν η «βασίλισσα» κατέκτησε το τρόπαιο.

Ο διάσημος σύλλογος της πρέμιερ λιγκ δαπάνησε 59,7 εκατ. λίρεςς (74,9εκ. ευρώ) που αποτέλεσαν ρεκόρ Βρετανίας, καθώς ξεπέρασε τις 50 εκατ. λίρες στη συμφωνία της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ για τον Φερνάντο Τόρες. Τότε είχε γίνει λόγος για μια μεταγραφή που θα φέρει και πάλι τη Γιουνάιτεντ σε πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά διαψεύστηκαν οι προσδοκίες, καθώς ο διεθνής άσος δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και τώρα αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Τόσο ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, όσο και ο σύμβουλος του, Ζινεντίν Ζιντάν, πάντως, τονίζουν σε κάθε περίσταση ότι ο Μπέιλ θα παραμείνει στη Μαδρίτη, αλλά στην Αγγλία τα δημοσιεύματα επιμένουν και τονίζουν, μάλιστα, πως και ο ίδιος ο Ουαλός θέλει να επιστρέψει στην πρέμιερ λιγκ, όπου θα είναι το μεγάλο όνομα της Γιουνάιτεντ και δεν θα είναι στη «σκιά» κάποιου άλλου, όπως είναι τώρα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα