Η Παρί ΣΖ ανακοίνωσε την συνεργασία της με εταιρεία κρυπτονομισμάτων

Η Παρί Σεν Ζερμέν και η πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων «crypto.com», ανακοίνωσαν σήμερα  την σύναψη συμβολαίου συνεργασίας, που -σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στο θέμα- θα αποφέρει στον γαλλικό σύλλογο, ένα ποσό μεταξύ 25 και 30 εκατομμυρίων ευρώ, σε διάστημα τριών ετών.

Εναν μήνα μετά την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, η Παρί Σεν Ζερμέν, αρχίζει να «απολαμβάνει» τον παγκόσμιο αντίκτυπο του Αργεντινού σούπερ σταρ, που την

βοηθά να αναπτύξει το εμπορικό σήμα της και να... αυξήσει τις τιμές.

Η υπογραφή του Αργεντινού άσου υπερδιπλασίασε την τιμή εκκίνησης των σχετικών διαπραγματεύσεων, όπως υποστήριξε η ίδια πηγή.

Αυτή η χορηγία επιτρέπει στους Παριζιάνους να ενισχύσουν την παρουσία τους στον τομέα Βlockchain, ενώ ενα αρκετά μεγάλο ποσό, δόθηκε και στον Μέσι, μέσω αυτής της διαδικασίας.

Η τεχνολογία Blockchain, που χρησιμοποιείται για κρυπτονομίσματα και NFT, είναι όλο και περισσότερο ελκυστική για τους αθλητές παγκοσμίου επιπέδου.

Η πλατφόρμα «crypto.com», επιτρέπει την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και διεκδικεί περισσότερους από 10 εκατομμύρια χρήστες, έχει ήδη υπογράψει συνεργασίες με τη Formula 1 και το ιταλικό πρωτάθλημα της Serie A, ενώ στην Γαλλία, περιμένει έγκριση από την επιτροπή αγορών.

Keywords
Τυχαία Θέματα