Η Παρί απέρριψε τέσσερις επιθετικούς για αντι-Καβάνι

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να πλαισιώσει τον Έντινσον Καβάνι με ακόμα έναν "φουνταριστό" στο ρόστερ της, ωστόσο έχει απορρίψει ήδη τέσσερις περιπτώσεις, δύο εκ των οποίων πρωταθλητές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Η Παρί Σεν Ζερμέν ψάχνει λύση στην επίθεση σε περίπτωση που τραυματιστεί ο φετινός ηγέτης της, Έντινσον Καβάνι, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να βρει επιθετικό που

να πληροί τα κριτήρια.

Στο πλαίσιο της αναζήτησης έχει απορρίψει τέσσερις περιπτώσεις, οι δύο εκ των οποίων αφορούν σε πρώην επιθετικούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με την "Parisien".

Η μία εξ αυτών είναι ο Χαβιέρ Ερνάντες, ο Μεξικανός επιθετικός της Λεβερκούζεν, ο οποίος πέρυσι σημείωσε 26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις για τον γερμανικό σύλλογο, ωστόσο φέτος περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος και μία καλή πρόταση θα τον βρει σε άλλη ομάδα.

Το σενάριο που ενέπλεξε το όνομα της Παρί Σεν Ζερμέν ήθελε τον 28χρονο διεθνή παίκτη να παίρνει μεταγραφή έναντι 25.000.000 ευρώ (είχε αποκτηθεί έναντι 12.500.000 ευρώ από τη Γιουνάιτεντ), ωστόσο οι Γάλλοι φέρονται να απέρριψαν την περίπτωσή του, αφού δεν είναι σε θέση να τον χρησιμοποιήσουν στο Champions League, μιας κι έχει αγωνιστεί ήδη στη φετινή διοργάνωση με τη Λεβερκούζεν.

Ακόμα μια περίπτωση πρώην πρωταθλητή Αγγλίας με τους "κόκκινους διαβόλους" είναι αυτή τον Ρόμπιν φαν Πέρσι. Ο Ολλανδός επιθετικός μετράει 22 γκολ στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε από τη στιγμή που πωλήθηκε από τη Γιουνάιτεντ έναντι 5.500.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2015, ωστόσο στο Παρίσι δεν βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση του 33χρονου ποδοσφαιριστή.

Στο άλλο άκρο βρίσκεται η περίπτωση του Λούκας Αλάριο, ο οποίος αποτελεί επιλογή του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου, Πάτρικ Κλάιφερτ, αλλά... ακυρώθηκε από τον πρόεδρο της Παρί, Νασέρ αλ Κελαϊφί. "Σίγουρα δεν θα είναι ο Αλάριο", είπε στο "Canal+" για τον 24χρονο επιθετικό της Μπόκα Τζούνιορς, ο οποίος έχει ρήτρα αποδέσμευσης 18.000.000 ευρώ.

"Προφανώς και ενδιαφέρεται για την Παρί, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για έναν παίκτη από τη Νότια Αμερική να πάει στην Ευρώπη. Εκεί, τα πρωταθλήματα βρίσκονται στην ανώτερη φάση τους, ενώ στην Αργεντινή είναι λίγο πολύ σε φάση διακοπών. Το ιδανικό θα ήταν να φύγει τον Ιούνιο", εξήγησε ο ατζέντης του διεθνή Αργεντινού, Πέδρο Αλντάβε.

Η Παρί δεν θέλει να αγοράσει ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν θα είναι έτοιμος να προσφέρει στους πρωταθλητές και θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, με συνέπεια να απορρίπτεται και η περίπτωση του Βραζιλιάνου Λουάν, ο οποίος γράφτηκε την Πέμπτη από ιταλικά ΜΜΕ. Ο 23χρονος επιθετικός, εξάλλου, δεν διανύει καλή περίοδο, αφού σε 36 αγώνες με την Γκρέμιο έχει σκοράρει μόλις εννέα φορές.

Την ίδια στιγμή, πάντως, η επιθετική γραμμή της ομάδας αποδυναμώνεται, αφού ο Χεσέ Ροντρίγκες, η αποτυχημένη αγορά του καλοκαιριού, είναι διατεθειμένος ακόμα και να χαρίσει χρήματα του συμβολαίου του για να φύγει δανεικός στη Λας Πάλμας.

Keywords
Τυχαία Θέματα