Κόλαση στο ΣΕΦ!

19:09 6/1/2017 - Πηγή: Pagenews

Ένα ντέρμπι διαφορετικό από τα προηγούμενα είναι αυτό, που περιμένουμε σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι λόγοι είναι πολλοί. Ξεκινώντας από τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει στο ρόστερ του πλέον ο τραυματίας Χάκετ και αναμένεται να ντεμπουτάρει ο Ουότερς. Από κει και πέρα, επανεμφανίζεται μετά τον τραυματισμό του ο Πρίντεζης, ενώ θα παίξει παρότι σχετικά απροπόνητος ο Σπανούλης.

Από τον Παναθηναϊκό είναι η πρώτη εμφάνιση

του Μάικ Τζέιμς κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Αμερικάνος δεν έπαιξε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με τους Πειραιώτες, λόγω του τραυματισμού του. Επίσης, θα ντεμπουτάρει με τα "πράσινα" στην Ευρωλίγκα ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, παίκτης που αλλάζει πολύ τους "πράσινους". Και σε ποιότητα, και σε χημεία, και σε χρόνους συμμετοχής.

Ο Ολυμπιακός με νίκη σήμερα κάνει τεράστιο βήμα για την απόκτηση πλεονεκτήματος έδρας για την οκτάδα. Ο Παναθηναϊκός παίζει με την πλάτη στον τοίχο, αφού είχε χάσει στο αντίστοιχο ματς του ΟΑΚΑ. Αν χάσει και σήμερα, μένει πίσω στο κυνήγι του αβαντάζ της έδρας.

Οι Πειραιώτες θα δώσουν και πάλι βάση στην άμυνά τους, κάτι που έκαναν και με τη Φενέρ. Ξέρουν, όμως, ότι πρέπει να σημειώσουν παραπάνω από τους 71 πόντους, που πέτυχαν κόντρα στους Τούρκους, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι πολύ επιθετική ομάδα και δύσκολα θα μείνει κάτω από τους 70.

Οι "πράσινοι" από την πλευρά τους θα προσπαθήσουν να ελέγξουν τα ριμπάουντ και να μη δώσουν το τρίποντο στους αντιπάλους τους. Και θα κοιτάξουν να αξιοποιήσουν το μακρινό τους σουτ, που είναι από τα βασικότερα ατού τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα