Η παρέμβαση του Άρη φέρνει δικαίωση από την UEFA

Στο κενό όπως όλα δείχνουν οδηγείται η έφεση Σαράκη για την αδειοδότηση του Άρη καθώς στην UEFA με βάση τις πρώτες πληροφορίες του SDNA δεν πείθονται πως υπάρχει αντικειμενική ευθύνη της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ που δύναται να της στερήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αναμένονται εξελίξεις ακόμα και μέσα στη μέρα.

Ο Άρης μετά την έφεση του επικεφαλής της επιτροπής είχε απευθυνθεί άμεσα στην UEFA. Ο φάκελος εστάλη στην Ελβετία, μελετήθηκε άμεσα και οι πρώτες ενδείξεις, διότι μέχρι τώρα δεν υπάρχουν περαιτέρω νεότερα, δείχνουν ότι στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν βλέπουν πρόβλημα στην αδειοδότηση του Άρη ειδικότερα για το χρέος των 59.000 ευρώ.

Το SDNA είχε αποκαλύψει την έφεση του Σαράκη και σήμερα αποκαλύπτει και τη διαφαινόμενη εξέλιξη που όλα δείχνουν πως θα είναι θετική για τον Άρη και τη συμμετοχή του στα ευρωπαϊκά κύπελλα και την αδειοδότηση του για την επόμενη σεζόν.

Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν επίσημα για να πάρουν σάρκα και οστά, ωστόσο από την UEFA φαίνεται πως έχουν καταλήξει στα συμπεράσματα τους. Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία τότε ο Σαράκης θα αποσύρει την προσφυγή και η υπόθεση θα λήξει χωρίς να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό στην Εφέσεων.

Keywords