Η ώρα της απόφασης πλησιάζει

Το σίγουρο είναι ότι η ώρα της απόφασης πλησιάζει. Το πότε ακριβώς και ποιος θα είναι ο εκλεκτός είναι τα ζητούμενα. Τα δεδομένα για τον άνθρωπο που θ' αντικαταστήσει τον Γιώργο Δώνη στην τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ αλλάζουν συνεχώς. Ο Πορτογάλος Ζοσέ Μοράις ήταν χθες σύμφωνα με τις ενδείξεις το φαβορί. Αυτό έλεγαν οι πληροφορίες και η κάθοδος του πρώην συνεργάτη του Μουρίνιο ενίσχυσε την άποψη αυτή.

Ακολούθως βγήκε η πληροφορία, ότι η κατάληξη του θέματος δεν ήταν κοντά. Η κάθοδος του Γερμανού Τόρστεν Φινκ έφερε ένα σοβαρό

ανθυποψήφιο για τη θέση, με μάλιστα αυξημένες πιθανότητες. Δύο τεχνικοί με εντελώς διαφορετικό υπόβαθρο και από εντελώς διαφορετικές σχολές. Ο Γερμανός (με ό,τι αυτό εξυπακούεται) Φινκ, με προϋπηρεσία σε υψηλό επίπεδο (Αμβούργο, Βασιλεία) και ο Μοράις με πολυετή θητεία και εκπαίδευση δίπλα στον κορυφαίο εκπρόσωπο της πορτογαλικής σχολής. Όμως οι δύο τους έχουν και αντίπαλο.

Και ακούει στο όνομα του Μάριο Μπεν. Στα 51 του, ο πρώην διεθνής Ολλανδός έχει προϋπηρεσία σε Εξέλσιορ, ΝΕΚ, Φέγενορντ και Γκενκ. Το θέμα αναμένεται να τραβήξει ακόμη λίγες ώρες και το πιθανότερο μέχρι το βράδυ της Παρασκευής θα παρθεί οριστική απόφαση. Η Διοίκηση Πετρίδη θέλει να ζυγίζει απόλυτα τα δεδομένα και να δει όλες τις επιλογές της, πριν πάρει τη σημαντική απόφαση. Μετά τη συνάντηση με τον Ολλανδό Μπεν θα υπάρξουν ξεκάθαρες ενδείξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα