Η ομάδα που θέλει να κάνει το "μπαμ" με Μπαλοτέλι

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι τελειωμένος από την Μπρέσια και η Κόμο θέλει να εκμεταλλευτεί την περίσταση και να πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας της κάνοντας δικό της τον 29χρονο Ιταλό επιθετικό.

Η Μπρέσια ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει την Serie A και μαζί τον Μάριο Μπαλοτέλι (έχει συμβόλαιο ως το 2022 αλλα υπάρχει και όρος για αυτόματη αποδέσμευση σε περίπτωση υποβιβασμού) μετά από μία άκρως δύσκολη συνύπαρξη των δύο πλευρών και η Κόμο εμφανίζεται αποφασισμένη για την υπέρβαση.

Όπως

αποκάλυψε το ιταλικό "Sky Sport", η ομάδα της Serie C (τρίτη κατηγορία της Ιταλίας) ήρθε ήδη σε επαφή με τον "Super Mario" και του έκανε πρόταση για να συνεχίσει σε αυτήν την καριέρα του, με τους Ινδονήσιους ιδιοκτήτες της να είναι διατεθειμένοι να καλύψουν απόλυτα τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη.

Σύμφωνα βέβαια με το εν λόγω μέσο, το μεγάλο αγκάθι για να ολοκληρωθεί το deal είναι το γεγονός πως η Κόμο αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας, με τον Μάριο Μπαλοτέλι από την πλευρά του να επιθυμεί να βρει χώρο σε μία ομάδα που θα φαίνεται, ώστε να καταφέρει να κάνει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να σκεφτεί την περίπτωση να τον καλέσει ξανά στην σκουάντρα ατζούρα ενόψει του Μουντιάλ το χειμώνα του 2022.

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής ο ιδιόρυθμος επιθετικός έχει φορέσει τη φανέλα οκτώ διαφορετικών ομάδων που είναι οι εξής: Λουμετσάνε, Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν, Λίβερπουλ, Νις, Μαρσέιγ και  Μπρέσια.

Keywords
Τυχαία Θέματα