Η Νικολούλη μιλά για την εξαφάνιση του Βαγγέλη

Η πιο έμπειρη δημοσιογράφος στο τομέα της εξαφάνισης προσώπων, στην Ελλάδα, Αγγελική Νικολούλη, ρίχνει σήμερα "φως" στα στοιχεία γύρω από τον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η κ.Νικολούλη θα συνομιλήσει με το SigmaLive και την δημοσιογράφο Δόνα Καπαρτή για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του φοιτητή από τα Γιάννενα παραθέτοντας τα τελευταία στοιχεία που καταφθάνουν στις αρχές, καθώς και τα όσα αναφέρουν οι πολίτες

στα γραφεία του "Φως στο Τούνελ".

Σημειώνεται, ότι μέσα από το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, η οποία προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 23.00 από τον Αlpha, η δημοσιογράφος μπήκε στη Γαλακτοκομική Σχολή απ’ όπου χάθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης και άφησε την κάμερα να μιλήσει. Άγνωστες πτυχές στο θρίλερ που έχει κυριολεκτικά παγώσει την κοινή γνώμη, ήρθαν στο φως. Ο συγκάτοικος του άνοιξε στο «Τούνελ» το δωμάτιο τους και θυμήθηκε τις λεπτομέρειες της μοιραίας Παρασκευής που κάνουν τελικά τη διαφορά.

Τα σκοτεινά μονοπάτια του bullying

Εξ αφορμή της εξαφάνισης του Βαγγέλη και των πληροφοριών που είδαν τη δημοσιότητα σύμφωνα με τις οποίες ο 20χρονος υπέστη bullying, το SigmaLive ανοίγει και το κεφάλαιο του εκφοβισμού και εξηγεί ποια είναι τα πρώτα σημάδια και πως πρέπει να αντιδράσει η κοινωνία σε τέτοια περιστατικά.

Keywords
Αναζητήσεις
capital εξαφανιση βαγγελη
Τυχαία Θέματα