Η νίκη στο φιλικό,το γκολ του Παπουλή και ο δρόμος μέχρι την έναρξη

Mε νίκη ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας της η Ομόνοια. Οι πράσινοι κέρδισαν την Δόξα Κατωκοπιάς 1-0, με γκολ του Φώτη Παπουλή στο 49'. Στο πρώτο ημίχρονο η Ομόνοια μπήκε μουδιασμένα χωρίς πολλές φάσεις, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε καλύτερη παρόλο που έγιναν αρκετές αλλαγές από τον Χένινγκ Μπεργκ.

Τα πρώτα δείγματα της φετινής Ομόνοιας στο φιλικό ήταν ενθαρρυντικά αν και φυσικά δεν μπορούν βγουν συμπεράσματα από το πρώτο μόλις φιλικό της ομάδας. Στα θετικά κρίνεται το ανεπίσημο ντεμπούτο του Παπουλή

όχι μόνο για το γκολ αλλά και για το γεγονός πως ήταν μέσα στις φάσεις και έδειξε να βρίσκει χημεία με τους συμπαίκτες του, παρότι είναι ακόμα πολύ νωρίς.

Ο Νορβηγός τεχνικός χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές και νεαρούς από την ακαδημία, βλέποντας σε τι κατάσταση βρίσκονται. Ο δρόμος μέχρι την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων είναι μακρύς και η Ομόνοια βάζει τις βάσεις για να εμφανιστεί έτοιμη στο ξεκίνημα της σεζόν. Σίγουρα, ο περσινός κορμός της ομάδας μαζί με τις λίγες αλλά ποιοτικές προσθήκες αναμένεται να βοηθήσουν την Ομόνοια για ακόμα καλύτερη πορεία από την περσινή.

Οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε ο Μπεργκ:

Φαμπιάνο (46’ Kυριακίδης), Περέιρα (46’ Μαυρίας), Λανγκ (46’ Λούφτνερ), Χουμποτσάν (46’ Παναγιώτου), Κούσουλος (63’ Βενιζέλου), Λέτσιακς (46’ Κίκο), Γκόμεθ (46’ Χαραλάμπους), Τιάγκο (46’ Παπουλής), Λοίζου (46’ Μποτεάκ), Σάββα (46’ Τζιωνής), Κακουλλής (46’ Νταρμπισάιαρ, 78’ Ζευκής).

Keywords
Τυχαία Θέματα