Η NASA ενημερώνει για νέα ευρήματα που αφορούν τα UFO- Ζωντανή εικόνα

Ενημέρωση για τα ευρήματα έκθεσης που αφορούν σε UFO (αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα φαινόμενα)  πραγματοποιεί αυτή την ώρα η NASA.

Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία ανακοίνωσε πέρυσι ότι επανεξετάζει στοιχεία σχετικά με μη αναγνωρισμένα ανώμαλα φαινόμενα (UAPs), πιο γνωστά ως μη αναγνωρισμένα ιπτάμενα αντικείμενα (ΑΤΙΑ). Τον περασμένο Μάιο η ανεξάρτητη ομάδα μελέτης της NASA μοιράστηκε τις προκαταρκτικές της παρατηρήσεις στις οποίες

ανέφερε ότι έως και το 98% των αναφερόμενων θεάσεων μη αναγνωρισμένων ανώμαλων φαινομένων μπορούν να εξηγηθούν.

Ως θεάσεις ορίζονται αυτές «που δεν μπορούν να αναγνωριστούν ως αεροσκάφη ή γνωστά φυσικά φαινόμενα από επιστημονική άποψη».

Αυτά τα πραγματικά ανεξήγητα UAP ορίζονται ως «κάτι που δεν είναι εύκολα κατανοητό από τον χειριστή ή τον αισθητήρα» ή «κάτι που κάνει κάτι περίεργο», δήλωσε το μέλος της ομάδας Nadia Drake νωρίτερα φέτος.

Το Πεντάγωνο έχει λάβει 350 αναφορές για UFO τα τελευταία δύο χρόνια, και 171 από αυτές παραμένουν ανεξήγητες.

Η μελέτη της NASA είναι ξεχωριστή από την έρευνα του Πενταγώνου για τα UAP, όπου οι αμερικανοί νομοθέτες άκουσαν από πρώτο χέρι αναφορές για θεάσεις UFO από πρώην μέλη του στρατού νωρίτερα φέτος. Η NASA συγκέντρωσε μια ανεξάρτητη ομάδα 16 εμπειρογνωμόνων επιστημονικών, αεροναυτικών και ανάλυσης δεδομένων με στόχο να αναλύσει τις παρατηρήσεις UAP από μια λογική και επιστημονική προοπτική.

«Έχουμε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα παρατηρήσεων της Γης από το διάστημα – και αυτό είναι η πηγή ζωής της επιστημονικής έρευνας», είπε ο Thomas Zurbuchen της διαστημικής υπηρεσίας πέρυσι πριν ξεκινήσει η μελέτη.

«Έχουμε τα εργαλεία και την ομάδα που μπορούν να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την κατανόησή μας για το άγνωστο. Αυτός είναι ο ίδιος ο ορισμός του τι είναι επιστήμη. Αυτό κάνουμε».

Διαβάστε επίσης: Tι αναμένεται να αποκαλύψει η NASA σε σχέση με τα «άγνωστα ανώμαλα φαινόμενα»

Keywords
Τυχαία Θέματα