Η μυστική τουαλέτα του Κιμ και τα 20 εκ. δολάρια

Συνολικά η Σύνοδος Κορυφής μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Κιμ Γιονγκ Ουν θα κοστίσει στο κράτος της Σιγκαπούρης 20 εκατομμύρια δολάρια. Ουσιαστικά το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων έχουν δαπανηθεί για την ασφάλεια. Η Σιγκαπούρη εκτιμά ότι μέρος του ποσού που θα δαπανήσει, θα της επιστραφεί ειρήσθω εν παρόδω. Ακόμη όμως κι αν δεν της επιστραφεί, σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό της χώρας, «είναι ένα κόστος που θέλουμε να πληρώσουμε και είναι η συνεισφορά μας σε μία διεθνή επιδίωξη, που είναι φανερό ότι εξυπηρετεί το εθνικό μας συμφέρον».

Γιατί ο Κιμ πήρε μαζί

του την τουαλέτα του

Μεταξύ των μύθων που επιβεβαιώθηκαν για τον Κιμ Γιονγκ Ουν είναι πως όταν ταξιδεύει, εντός ή εκτός χώρας, μεταφέρει πάντα μαζί του τουαλέτα. «Είναι αδιανόητο για τη βορειοκορεατική κοινωνία ο ανώτατος ηγέτης της να χρησιμοποιήσει δημόσια τουαλέτα όταν περιοδεύει στη χώρα», δήλωσε ανώνυμη πηγή στην εφημερίδα Daily NK.
Σύμφωνα με τα όσα είπε στη Washington Post Βορειοκορέατης πρώην μέλος της φρουράς του, «οι σωματικές εκκρίσεις του ηγέτη περιέχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του και ως εκ τούτου δεν γίνεται να τις παρατήσουν».
Η ομάδα που είναι αρμόδια για την ασφάλειά τους, λοιπόν, θεωρεί ότι είναι απόλυτη ανάγκη ο Κιμ να κουβαλά πάντα τη δική του τουαλέτα όταν ταξιδεύει, καθώς αυτό τον προστατεύει από εξωτερικούς κινδύνους.

Keywords
Τυχαία Θέματα