Η μάστιγα της βίας στα γήπεδα, έκανε χθες την εμφάνισή της

Η βία στα γήπεδα έκανε για μια ακόμα φορά την εμφάνισή της, έτσι ώστε να υπενθυμίσει σε όλους ότι το φαινόμενο αυτό, αποτελεί μάστιγα για την κυπριακή κοινωνία.

Η αστυνομία προχώρησε σε τρείς συλλήψεις, ενώ ένας αστυνομικός τραυματίστηκε, από συμπλοκές στο παιχνίδι ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΠΟΕΛ χθες το απόγευμα στη Λεμεσό.

Τόσο κατά την έναρξη όσο και κατά τη λήξη του άγώνα μεταξύ του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ,

παρατηρήθηκαν επεισόδια. Συγκεκριμένα, λίγο μετά την έναρξη του αγώνα, εκτοξεύτηκε φωτοβολίδα από την δυτική κερκίδα των οπαδών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, προς τη δυτική όπου βρίσκονταν οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ.

Δύο οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ηλικίας 31 και 17 χρόνων, τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ενώ μέλη της Αστυνομίας βρίσκονταν παρατεταγμένα περιμετρικά και στην γύρω περιοχή του σταδίου, δέχθηκαν πετροβολισμό από μερίδα οπαδών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα ηλικίας 27 και 20 χρόνων ενώ επι καθήκοντι αστυνομικός τραυματίστηκε από τους πετροβολισμούς. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, συνελήφθη επίσης ένας 35χρονος για δημόσια εξύβριση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα