Η λύση του Δήμου Λεμεσού για την πολυκοσμία στον μόλο (pics)

Λύση στο πρόβλημα της πολυκοσμίας βρήκε ο Δήμος Λεμεσού, αφού τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται μεγάλος αριθμός πολιτών στην περιοχή του μόλου.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, λήφθηκε η απόφαση να χωριστεί ο πεζόδρομος του μόλου με κώνους.

Να σημειωθεί ότι έκκληση απεύθυνε ο Δήμος Λεμεσού για αυτοσυγκράτηση όλων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «τους τελευταίους δύο μήνες όλοι μας κάναμε μια πρωτόγνωρη προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε τον COVID-19, αυτό τον αόρατο, αλλά θανατηφόρο εχθρό. Κάναμε μεγάλες θυσίες, μείναμε μακριά από αγαπημένα πρόσωπα, στερηθήκαμε αγαπημένες συνήθειες,

αλλά μείναμε σταθεροί, σοβαροί και πειθαρχημένοι. Για το καλό μας, για το καλό των οικογενειών μας και των φίλων μας.

Ως αποτέλεσμα της συλλογικής αυτής προσπάθειας, τα αποτελέσματα της εξάπλωσης της πανδημίας μέχρι σήμερα στην πόλη μας είναι αισιόδοξα και δικαιολογημένα όλοι νιώθουμε  μεγάλη ικανοποίηση και περηφάνεια. Αξίζουν τα εύσημα στους πολίτες της Λεμεσού οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία εφάρμοσαν και εφαρμόζουν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας απέναντι στη πανδημία.

Δυστυχώς όμως τα τελευταία 24ώρα παρατηρήθηκαν φαινόμενα χαλάρωσης από μια μικρή μερίδα συμπολιτών μας, οι οποίοι θέτουν σε κίνδυνο όλα όσα με κόπο πετύχαμε.  Απευθύνουμε έκκληση σε όλους να σεβαστούν τη συλλογική προσπάθεια και να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Όλοι μας πρέπει να συμβάλουμε θετικά στην πορεία εξόδου από την πανδημία, μια πορεία που είναι εξαιρετικά κρίσιμης σημασίας για τον τόπο μας.

Ως Δήμος, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων μας, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα συμμόρφωσης προς τις οδηγίες και τους κανόνες που έθεσε η Πολιτεία και βρισκόμαστε σε συνεχή συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές.

Συνεχίζουμε πειθαρχημένα, μένουμε ασφαλείς και θα τα καταφέρουμε!».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Εφαρμόστηκε με επιτυχία η μέθοδος ECMO σε νεαρή ασθενή στη ΜΕΘ Λευκωσίας

Ένας θάνατος και δύο νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο

Έτσι αναζωπυρώνεται ο εφιάλτης κορωνοϊού – Γερμανία&Ν.Κορέα τα πρώτα θύματα

Οι συζητήσεις για άνοιγμα σχολείων, η παρέμβαση ΠτΔ κι οι δεύτερες σκέψεις

O οδικός χάρτης των ταξιδιών μας-Ανακοινώσεις ΕΕ για voucher,μάσκες,εισιτήρια

Keywords
Τυχαία Θέματα