Η Λειψία θέλει από την Μπάγερν τα εξαπλάσια απ' όσα πλήρωσε για τον Νάγκελσμαν

Το ενδιαφέρον της Μπάγερν για την απόκτηση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν ως διαδόχου του Χάνζι Φλικ στην τεχνική ηγεσία πήρε επίσημη μορφή το απόγευμα της Κυριακής.

Οι Βαυαροί προσέγγισαν τόσο την Λειψία όσο και τον 33χρονο προπονητή, προκειμένου να διαπιστώσουν τις προθέσεις τους. Ο Νάγκελσμαν ουδέποτε έκρυψε ότι βλέπει θετικά την προοπτική να δουλέψει στην Μπάγερν και το ίδιο φέρεται να έχει διαμηνύσει και στους ιθύνοντες της

Λειψίας.

Συνάμα όμως (τους) κατέστησε σαφές πως δεν πρόκειται να μιλήσει δημόσια γι' αυτό το θέμα ή να επιχειρήσει με οποιονδήποτε τρόπο να εκβιάσει καταστάσεις, προκειμένου να μετακομίσει στη Βαυαρία. Άλλωστε μέχρι σήμερα ουδέποτε έχει «σπάσει» κάποιο συμβόλαιό του.

Έχοντας και αυτόν τον άσο στο χέρι, πέραν της επείγουσας ανάγκης της Μπάγερν να βρει έναν αντάξιο διάδοχο του Φλικ, η Λειψία αξίωσε από την πρωταθλήτρια Γερμανίας αποζημίωση ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ!

Είναι το εξαπλάσιο από τα έξι που η ίδια κατέβαλε στη Χόφενχαϊμ, προκειμένου να αποκτήσει τον Νάγκελσμαν, και το διπλάσιο από το ρεκόρ απόκτησης προπονητή: το 2011 η Τσέλσι είχε πληρώσει 15 εκατ. στην Πόρτο για να πάρει τον Αντρέ Βίλας Μπόας. 

Οι Βαυαροί θα επιχειρήσουν να ρίξουν την τιμή, ενώ μέρος του ποσού για τον Νάγκελσμαν ευελπιστούν πως θα εισπράξουν και από τη λύση του συμβολαίου με τον Χάνζι Φλικ, για την οποία θα αξιώσουν αποζημίωση. Αν θα την καταβάλει ο ίδιος ο Φλικ ή η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία που τον... ορέγεται ως διάδοχο του Γιόακιμ Λεβ, θα φανεί προσεχώς.

Keywords
Τυχαία Θέματα