Η Κύπρος στο πλευρό του Γιώργου-Η κατάσταση υγείας σε Ισραήλ

Στο πλευρό του Γιώργου, του αστυνομικού ο οποίος τραυματίστηκε κρίσιμα εν ώρα καθήκοντος, είναι ολόκληρη η Κύπρος από το βράδυ του Σαββάτου.

Ο αστυνομικός μαζί με δεύτερο συνάδελφό του έλαβαν κλήση από τρίτο εκτός καθήκοντος συνάδελφό τους, προκειμένου να σπεύσουν για όχημα το οποίο κινείτο ύποπτα σε περιοχή του Ύψωνα.

Εκεί αντίκρισαν τον αδίστακτο υπόκοσμο, ο οποίος τους γάζωσε με μια ριπή από καλάσνικοφ.

Ο δεύτερος συνάδελφος του νοσηλεύεται και η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

Όσο αφορά τον Γιώργο, ο οποίος βρίσκεται από χθες, Κυριακή, αργά το απόγευμα στο νοσοκομείο Τελ Χασομέρ στο Ισραήλ, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σταθερή, όπως ενημερώνεται νωρίς το πρωί της Δευτέρας το SigmaLive.

Η Κύπρος, μέσω της Γενικής Δ/ντριας του Υπουργείου Υγείας Χριστίνας Γιαννάκη, είχε ανοίξει γραμμή επικοινωνίας από την πρώτη στιγμή και άμεσα έφθασαν στη Λεμεσό εξειδικευμένοι γιατροί από το νοσοκομείο. Οι γιατροί, αφού αξιολόγησαν την κατάσταση του τραυματισμένου αστυνομικού, ακολούθως τον μετέφεραν με ειδικό αεροσκάφος στο Ισραήλ.

Χαρακτηριστικά είναι και τα λόγια συναδέλφων του αλλά και Εκπροσώπων του Σώματος της Αστυνομίας κι όχι μόνο. Σύσσωμη η Κύπρος εύχεται ταχεία ανάρρωση στον αστυνομικό και να επιστρέψει σύντομα υγιής πίσω στο σπίτι του.

Αναχώρησε γύρω στις 22:00 το αεροπορικό ασθενοφόρο που μεταφέρει τον τραυματία αστυνομικό στο Ισραήλ.
Οι ευχές και προσευχές όλων μας, τον συνοδεύουν.
Οι σφαίρες εναντίον του, είναι σφαίρες κατά του κράτους μας, και το κράτος είμαστε εμείς. pic.twitter.com/SaaOq3U2VI

— Adamos Aspris (@AdamosAspris) May 6, 2018

Φίλε Γιώργο, στο ταξίδι για το Ισραήλ, σε συνοδεύουν η αγωνία και οι ευχές όλων των συναδέλφων σου. Σε περιμένουμε πίσω, γερό και δυνατό. pic.twitter.com/ZwVoL8dvzr

— Αστυνομία Κύπρου (@Cyprus_Police) May 6, 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα