Πιστολίδι Λ/σος: Έκκληση Αστυνομίας-«Επικίνδυνοι οι δράστες»

Στην εκπομπή του Σίγμα, Πρωτοσέλιδο, είχε τηλεφωνική επικοινωνία ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού, κάνοντας αναφορά στη διερεύνηση της υπόθεσης απόπειρας φόνου εναντίον αστυνομικών στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου μίλησε για την κατάσταση της υγείας του τραυματισμένου Αστυνομικού, ο οποίος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση.

Επίσης, έκανε λόγο για τις τρεις συλλήψεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι αυτή την ώρα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 33χρονη, η οποία φαίνεται να είχε προχωρήσει στην ενοικίαση του οχήματος στο οποίο επέβαιναν οι δράστες. Συνελήφθη 31χρονος, ο οποίος ήταν τραυματισμένος και 35χρονος που εντοπίστηκε στον δρόμο Λεμεσού- Πάφου. Καταζητούμενοι είναι οι Χαράλαμπος Καλογερίδης, κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου και Ηλίας Μούζος από τη Λεμεσό, συμπληρώνει.

Παράλληλα, όπως αναφέρει ο κύριος Στυλιανού, γίνεται διερεύνηση του λόγου για τον οποίο βρίσκονταν οι ένοπλοι δράστες στη συγκεκριμένη τοποθεσία, όμως «είναι σίγουρο ότι σχεδίαζαν κάποια εγκληματική ενέργεια, ενώ υπάρχουν κάποιες πληροφορίες για το τί σχεδίαζαν να πράξουν».

Την ίδια ώρα προειδοποίησε ότι οι δράστες σίγουρα είναι επικίνδυνοι και πιθανόν οπλισμένοι, έτσι το κοινό εάν έχει να δώσει κάποια πληροφορία να αρκεστεί σε αυτό και να μην εμπλακεί σε κάποια ενέργεια.

Όσον αναφορά στην ανησυχία του κοινού για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τόνισε ότι σίγουρα λαμβάνονται κάποια μέτρα, επαναξιολογούνται και γίνονται έλεγχοι.

Εν τω μεταξύ γύρω στις 7.45 χθες το πρωί, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης απόπειρας φόνου εναντίον αστυνομικών διενεργήθηκε έρευνα στο υποστατικό 33χρονου στην επαρχία Λεμεσού.

Keywords
Τυχαία Θέματα