Η Κύπρος στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια»

Στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια» συμμετέχει για πολλοστή φορά η Κύπρος με εθνικό περίπτερο στο οποίο συμμετέχουν αντιπρόσωποι από όλο το φάσμα της κυπριακής ναυτιλίας.

Η Έκθεση πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στην Αθήνα και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες στο είδος της παγκοσμίως, καθώς λαμβάνουν μέρος περί των 2.000 εκθετών και την επισκέπτονται πέραν των 20.000 ατόμων από όλο τον κόσμο. Φέτος, η έκθεση «Ποσειδώνια 2016» θα λάβει χώρα στις 6-10 Ιουνίου 201 και κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, η καρδιά της παγκόσμιας ναυτιλίας θα κτυπά στην Αθήνα.

Συντονιστής του κυπριακού περιπτέρου είναι το Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και σε αυτό συμμετέχουν επίσης η Αρχή Λιμένων Κύπρου, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού. Την έκθεση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Υπουργός και ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων της Δημοκρατίας.

Με την ευκαιρία της έκθεσης «Ποσειδώνια 2016», ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης, θα παραθέσει δεξίωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016.

Πηγή: KYΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα