Η καρδιά του European Tour κτυπάει στην Κύπρο και στο Aphrodite Hills Resort

Στην Κύπρο βρίσκονται από τις 26 Οκτωβρίου και για δυο βδομάδες οι κορυφαίοι γκόλφερ στην παγκόσμια κατάταξη.

Μία από τις πιο προβεβλημένες διοργανώσεις γκολφ, το European Tour, φιλοξενείται στην Κύπρο και στο Aphrodite Hills Resort

Πρόκειται ίσως για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση που έγινε ποτέ

στο νησί μας με χρηματικό έπαθλο €2,000,000. Εκατομμύρια συνδρομητές ανά το παγκόσμιο θα μπορούν να παρακολουθούν τη διοργάνωση ζωντανά.

Τους κορυφαίους παίκτες συνοδεύουν ομάδες βοηθών αλλά και η ομάδα παραγωγής του Ευρωπαϊκού Τουρνουά Γκολφ, η οποία αποτελείται από 500 περίπου άτομα, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοπτικών συνεργείων και επίσημων φορέων του αθλήματος και ιδιωτικών υγειονομικών συνεργείων.   

Όλοι οι συντελεστές του τουρνουά που θα ταξιδέψουν από το εξωτερικό θα ακολουθούν αυστηρά πρωτόκολλα υγείας και προς αυτό το σκοπό θα υπάρχει στενή συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας. Τα τουρνουά θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών. 

Ενθουσιασμένοι οι παίκτες σε ένα μοναδικό περιβάλλον

Ενθουσιασμένοι δηλώνουν οι παίκτες οι οποίοι κάνουν λόγο για ένα μοναδικό περιβάλλον που θα προσφέρει απίθανες στιγμές.

Sam Horsfield

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον συναπάντημα, υψηλού ενδιαφέροντος. Μοιάζει αρκετά με αυτό στη Φλόριδα. Το περιβάλλον εδώ είναι συναρπαστικό και ανυπομονώ για την επόμενη βδομάδα».

Aaron Cockerill

«Είναι ένα πολύ ξεχωριστό περιβάλλον, δεν είμαι σίγουρος αν έχουμε συμμετάσχει ποτέ σε τουρνουά παρόμοιου περιβάλλοντος! Είναι πολύ ωραίο, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και όλα εδώ είναι απίστευτα. Πιστεύω ότι αυτό ταιριάζει στο δικό μου παιχνίδι».

Andy Sullivan

Πρόκειται για ένα φανταστικό γήπεδο! Πραγματικά θα ήθελα πολύ να επικοινωνήσω με τον αρχιτέκτονα για να μου εξηγήσει πώς σκέφτηκε συγκεκριμένα σημεία μέσα στο γήπεδο. Είναι φανταστικά και πραγματικά το απολαμβάνω!

Thomas Detry

«Διανύσαμε μια γεμάτη μέρα ήδη εδώ στον χώρο. Είναι φανταστικά, αλήθεια! Ο καιρός είναι απίστευτος και το γήπεδο είναι τέλειο. Σίγουρα θα είναι μια διασκεδαστική βδομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
European Tour, Κύπρο, Aphrodite Hills Resort,European Tour, kypro, Aphrodite Hills Resort