Η καραντίνα της Κιμ Καρντάσιαν: Η δωρεά και η αλλαγή στην καθημερινότητά της

Όλοι έχουμε κλειστεί στο σπίτι μας, ακόμη και οι διάσημοι του Χόλιγουντ. Η καραντίνα, όμως, που ξεχώρισε είναι αυτή της Κιμ Καρντάσιαν.

«Είναι η πρώτη ημέρα που χτενίστηκα και έβαλα μακιγιάζ» ανέφερε η διάσημη τηλεπερσόνα και πρόσθεσε "Το να είμαι στο σπίτι με τέσσερα παιδιά... αν είχα σκεφτεί ποτέ έστω και για ένα λεπτό ότι θέλω κι άλλο (παιδί), αυτό αποκλείεται".

Η ίδια περιέγραψε την καθημερινότητά της λέγοντας ότι κάνει περιπάτους και ότι βλέπει αρκετές

ταινίες. Σημειώσε δε, ότι πλέον τρέφει απεριόριστο σεβασμό για τους εκπαιδευτικούς ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι τις λείπουν οι αδελφές της, με τις οποίες δεν έχουν επαφή απο τη μέρα που ξεκίνησε η καραντίνα. 

Πάντως, η εταιρείας της Κιμ, δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια για τις οικογένειες που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊού, μέσω μη κυβερνητικής οργάνωσης που παρέχει τα απαραίτητα σε παιδιά που ζουν σε συνθήκες φτώχειας.

Τέλος, δήλωσε στο ABC ότι αναζητά τρόπους για να παράξουν υγειονομικό υλικό τα εργοστάσια που χρησιμοποιεί η επιχείρησή της. «Έχουμε πέντε εργοστάσια σε διαφορετικές χώρες και ψάχνουμε πώς μπορούμε να φτιάξουμε ιατρικές μάσκες, πράγματα που θα βοηθήσουν τα νοσοκομεία. Επίσης, συνεργαζόμαστε με την εταιρεία αρωμάτων μας για το πώς θα φτιάξουμε αντισηπτικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα