Covid-19: Φωτογράφος καταγράφει πτήση από τη Νέα Υόρκη στο Τελ Αβίβ

Για αρκετούς φωτορεπόρτερ, οι μακρινές πτήσεις αποτελούν μέρος της δουλειάς. Όταν όμως η φωτορεπόρτερ των New York Times και της Washington Post, Sharon Pulwer, ξεκίνησε από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Νιούαρκ στη Νέα Υόρκη για να ταξιδέψει πίσω στην οικογένειά της στο Τελ Αβίβ με την El Al Israel

Airlines, ήρθε αντιμέτωπη με εικόνες που δεν είχε ξαναδεί ποτέ στη ζωή της.

Οι πτήσεις της El Al από το Νιούακρ στο Τελ Αβίβ είναι συνήθως γεμάτες με επιβάτες. Ωστόσο, στην πτήση της 17ης Μαρτίου, οι περισσότεροι επιβάτες είχαν τρεις θέσεις για τον εαυτό τους και ήταν σε θέση να κρατήσουν απόσταση μεγαλύτερη από έξι πόδια ο ένας από τον άλλον, ενώ φορούσαν μάσκες και γάντια. 

Πολλοί συζητούσαν τα νέα. Άλλοι προσπαθούσαν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και αστειευόμενοι έλεγαν ότι έπρεπε να απολαμβάνουν την ανθρώπινη επαφή και τις συναντήσεις με τους συνανθρώπους τους πριν από την υποχρεωτική καραντίνα.

Οι τρεις πιλότοι ανακοίνωσαν λίγο πριν από την προσγείωση ότι ήταν η τελευταία πτήση τους πριν τεθούν κι εκείνοι σε μη αμειβόμενη άδεια.Την ίδια ημέρα, η αεροπορική εταιρεία μείωσε σε τέσσερις τις διεθνείς πτήσεις που λειτουργούσαν καθημερινά από τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι και το Λονδίνο.

Μάλιστα, λόγω του αυξανόμενου αριθμού ακυρώσεων η αεροπορική εταιρεία έθεσε το 80% των εργαζομένων της σε άδεια χωρίς απολαβές και εκατοντάδες αεροσυνοδοί τέθηκαν σε καραντίνα αφού εργάστηκαν σε πτήσεις όπου είχαν επιβεβαιωθεί περιστατικά κορωνοϊού.

Οι επιπτώσεις του κορωνοϊού είναι μεγάλες...Δείτε μερικές απο τις φωτογραφίες που έχει απαθανατίσει η Sharon Pulwer...

Πηγή: LIFO

Keywords
Τυχαία Θέματα