Η Κάλιαρι επιστρέφει στη Serie A με «χρυσό» γκολ στο 94'!

Μια σεζόν διήρκεσε η... περιπέτεια της Κάλιαρι στη Serie B, αφού οι Σαρδηνοί με γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων «πάγωσαν» το Μπάρι (0-1) και επιστρέφουν στα μεγάλα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Οι οπαδοί της Μπάρι γέμισαν ασφυκτικά το «Σαν Νίκολα», αφού το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (1-1), έδινε στην ομάδα τους το πλεονέκτημα ανόδου στην Serie A, με τους 60.000 τιφόζι των γηπεδούχων να δημιουργούν «καυτή» ατμόσφαιρα.

Η

Μπάρι έχοντας το... προβάδισμα του εκτός έδρας γκολ δεν πίεσε για να «καθαρίσει» το ματς, με την Κάλιαρι να παίζει με υπομονή, έχοντας την κατοχή της μπάλας, όμως οι επιθετικές ενέργειες σταματούσαν στον εκπληκτικό Καπρίλε, που έμοιαζε σα να έχει κατεβάσει ρολά.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, όμως στο δεύτερο ημίχρονο το ματς απέκτησε μια άγρια ομορφιά, με την Μπάρι να κλείνεται πίσω, ψάχνοντας τις αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για να «τελειώσει» το ματς, αφού στο 80ο λεπτό ο Φολορούνσο σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Ραντούνοβιτς.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ρίσκαρε ενισχύοντας την επίθεσή του με ψηλά κορμιά και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, δικαιώθηκε απόλυτα αφού ο Ζάπα σέντραρε από τα δεξιά και ο πολύπειρος Παβολέτι, με πανούργα προβολή, πέτυχε το «χρυσό» γκολ επιστροφής στη Serie A.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης βρήκε τον Κλαούντιο Ρανιέρι και τους παίκτες του, να πανηγυρίζουν την επιστροφή τους στα μεγάλα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου και ένα γήπεδο με 60.000 θεατές να παρακολουθεί περίλυπο τους παίκτες της Κάλιαρι να πανηγυρίζουν.

SSC BARI - CAGLIARI CALCIO
90+4' Leonardo Pavoletti (#Cagliari)
Gabriele Zappa#SerieBKT #LaFinalepic.twitter.com/LYOpD8RwUK

— Goalsreplay (@Goalsreplayy) June 11, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα