«Η ήττα από την ΑΕΚ μας έκανε αρκετά σοφότερους» (ηχητικό)

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ, τονίζοντας ότι η ήττα στο ΓΣΠ έκανε τον ΑΠΟΕΛ αρκετά σοφότερο.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
«Ο χαρακτηρισμός που του αρμόζει είναι το ντέρμπι κορυφής. Κόντρα στις καλύτερες ομάδες

του πρωταθλήματος. Δικαίως βρίσκονται εκεί για να διεκδικήσουν τον τίτλο. Ακόμη και αν κερδίσουμε, θεωρώ ότι είναι μια διαφορά που η ΑΕΚ θα δικαιούται να σκέφτεται ότι μπορεί αν ανατρέψει.
Όλα αυτά τα θεωρητικά που λέμε δεν έχουν καμία ουσία. Είναι ένα παιχνίδι που δεν μπορείς να προβλέψεις. Να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε έτσι ώστε να δώσουμε συνέχεια στο νικηφόρο σερί.
Δυο αγωνιστικές μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ξεκινήσαμε το νικηφόρο σερί. Είμαστε μια διαφορετική ομάδα, πολύ πιο βελτιωμένη από τότε.
Δεν κρύψαμε ποτέ ότι η μετεγγραφική Ιανουαρίου βοήθησαν την ομάδα. Εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς ότι υπάρχει βελτίωση σε όλη την ομάδα. Η λέξη ομάδα είναι στο σημαντικότερο. Αν συνεχίσουμε έτσι τότε μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο.
Είναι αξιοσημείωτο στατιστικό. Είμαστε η μοναδική αήττητη ομάδα εκτός έδρας. Το 2-2 ήταν στην έναρξη της σεζόν. Και το δεύτερο παιχνίδι είχε γίνει ένα εξαιρετικό ενενηντάλεπτο. Εκείνο το παιχνίδι μας έκανε αρκετά σοφότερους.
Ο Καβενάγκι σε καμία περίπτωση δεν προλαβαίνει. Αναλόγως της εξέλιξης τους θα δούμε πότε θα μπει στις προπονήσεις. Ο Καρλάο παρουσιάζει σημαντική βελτίωση. Με το τέλος της προπόνησης θα δούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα