Η επιστροφή του Μαουρίσιο μετά από 202 ημέρες

Ο Αμπέλ Φερέιρα έκανε την έκπληξη, συμπεριλαμβάνοντας στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, το όνομα του Ζοσέ Μαουρίσιο.

Ο Βραζιλιάνος χαφ του ΠΑΟΚ, που πέρασε μια από τις πιο

δύσκολες περιόδους της καριέρας του με τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, φώναξε «παρών» τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις του Δικεφάλου, συμμετέχοντας στο κανονικό πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» και ετοιμάζεται σιγά, σιγά για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Ήταν 11 Μαρτίου του 2019 όταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Μαουρίσιο, προκάλεσαν σοκ στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αφού ο έμπειρος μέσος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, ξεκινώντας ένα... Γολγοθά για την αποκατάσταση της ζημιάς του.

Ο Μαουρίσιο σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ, ταξίδεψε στην Πορτογαλία, προκειμένου να χειρουργηθεί από τον διάσημο δόκτωρ, Χοσέ Κάρλος Νορόνια, που μεταξύ άλλων στο πελατολόγιο του έχει και τον Κριστιάνο Ρονάλντο και είναι εξέχον μέλος του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής Πορτογαλίας.

Μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε ο Ζοσέ Μαουρίσιο, ξεκίνησε τον δύσκολο δρόμο της αποθεραπείας του επιστρέφοντας στην Θεσσαλονίκη, ξεκινώντας το ειδικό πρόγραμμα που κατάρτισαν οι γιατροί του ΠΑΟΚ, με τον Βραζιλιάνο μέσο να ακολουθεί την αποστολή του Δικεφάλου στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «ασπρόμαυρων» στην Ολλανδία, ακολουθώντας το δικό του ατομικό πρόγραμμα.

Η επιμονή του Βραζιλιάνου για την ταχεία επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, εξέπληξε τους ανθρώπους του Δικεφάλου, αφού καθημερινά ο Μαουρίσιο ανέβαζε στροφές και έδειχνε ότι θα επιστρέψει σε χρόνο ρεκόρ, αφήνοντας πίσω την περιπέτεια του.

Το τελευταίο διάστημα ο έμπειρος μέσος του ΠΑΟΚ, έδειχνε πιο έτοιμος από ποτέ για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, βγάζοντας κομμάτια της προπόνησης του Δικεφάλου, χωρίς να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ την τελευταία εβδομάδα ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα