Η εισαγωγή του Fiber στη ζωή μας και η ανάγκη για προσιτές τιμές

Σε μία εποχή που η ζήτηση για προηγμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες μέσω δικτύων οπτικών ινών είναι αυξημένη, το χαμηλό κόστος για τον καταναλωτή είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Βλέπουμε την μία εταιρεία μετά την άλλη να αποκαλύπτουν τα σχέδιά τους για ανάπτυξη των δικτύων οπτικών ινών στη χώρα και να ανταγωνίζονται για το ποια θα το φέρει πρώτη.

Μεγαλύτερη σημασία έχει το κόστος για μας τους καταναλωτές παρά το ποιος θα το αναπτύξει

πιο γρήγορα. Οι τιμές μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να ικανοποιούν τους περισσότερους αφού είναι αρκετά τσουχτερές. Οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών πρέπει να ακολουθήσουν την τάση του εξωτερικού όπου τα πακέτα fiber είναι προσιτά για όλους τους καταναλωτές.

Ο Κύπριος ξέρει να διαλέγει. Αναζητεί τα φθηνά πακέτα και επιθυμεί πάντα ποιότητα σε συνδυασμό με χαμηλό κόστος, ιδιαίτερα σε αυτή την περίοδο που η πανδημία οδήγησε πολλούς σε οικονομική δυσχέρεια. Εάν οι τηλεπικοινωνίες θέλουν να παίξουν ρόλο στην οικονομική ανάπτυξη και να πρωταγωνιστήσουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό τότε οφείλουν να παρέχουν τεχνολογίες σε τιμές που να μπορεί ο καθένας να τις αξιοποιεί. Το κλειδί, πέρα από την προσιτότητα είναι οι οπτικές ίνες να αποδίδουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους γιατί μόνο έτσι θα αλλάξει ουσιαστικά την καθημερινότητά μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Fiber,