Η ΧΜ τρέχει με τον Μπολτ!

Η Κυπριακή εταιρεία ΧΜ, η οποία έχει έδρα τη Λεμεσό αλλά δραστηριοποιείται κυρίως στο εξωτερικό, είναι ανάμεσα στους μεγάλους χορηγούς του Γιουσέιν Μπολτ, του ταχύτερου ανθρώπου στον πλανήτη.

Οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν από κοινού τη μεταξύ τους συνεργασία, η οποία ομολογουμένως είναι μια τεράστια τιμή για την Κυπριακή εταιρεία ΧΜ αλλά και το νησί

μας να εκπροσωπεί ένα από τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Ο Usain Bolt είναι η XM και η XM είναι ο Usain Bolt. Και οι δύο εκπροσωπούμε τις ίδιες αρχές και αξίες – απλά σε διαφορετικούς χώρους. Με τον ίδιο τρόπο που η ταχύτητα και το πάθος του Usain τον έχουν κάνει αυτό που είναι σήμερα, η ταχύτητα και το πάθος έχουν κάνει την ΧΜ την επωνυμία που είναι σήμερα.

Chris A. Zacharia, διευθυντής μάρκετινγκ του ομίλου XM Group:

Έχουμε την ιδιαίτερη τιμή να ανακοινώσουμε ότι η XM ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον ταχύτερο άνθρωπο στον κόσμο, τον Usain Bolt, ο οποίος έγινε επίσημος πρεσβευτής της επωνυμίας της ΧΜ.

Γνωστός ως ο ταχύτερος άνθρωπος που έχει χρονομετρηθεί ποτέ, ο επί εννέα φορές χρυσός Ολυμπιονίκης και έντεκα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Τζαμαϊκανός Usain Bolt, γνωστός με το παρατσούκλι Lightning Bolt (αστροπελέκι) λόγω των μοναδικών ικανοτήτων του, υπέγραψε συμφωνία με την ΧΜ και είναι πια επίσημος πρεσβευτής της επωνυμίας της για τα επόμενα τρία χρόνια.

«Όπως την XM, στόχος μου πάντα είναι να είμαι ο ταχύτερος», ανέφερε ο Bolt κατά την επίσημη ανακοίνωση, προσθέτοντας «Είμαι χαρούμενος για τη συνεργασία μου με έναν βραβευμένο forex και CFD broker, την XM. Η XM κι εγώ έχουμε παρόμοιες αξίες που μας χαρακτηρίζουν, και στόχος μας είναι να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε. Η φήμη της εταιρείας την έχει βοηθήσει να γίνει ηγέτης στον χώρο της».

Για την XM, το ότι έγινε επίσημος χορηγός του πιο αναγνωρισμένου αθλητή εν ζωή, δεν αποτελεί μόνο μεγάλο προνόμιο αλλά και μια μαρτυρία ότι μοιράζεται τον ίδιο στόχο και τις ίδιες αξίες με τον Usain Bolt: το πάθος για αυτό που κάνουν και την ακλόνητη αφοσίωση στη σταθερή ποιότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα