Βελτιώστε την εφευρετικότητά σας! Δωρεάν εργαστήρι

Βελτιώστε την εφευρετικότητά σας! Δωρεάν Εργαστήρι για την Παραγωγή Ιδεών για φοιτητές Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών: «Idea generation for Art &Design Students - The Creative Process».

Ελάτε να ανακαλύψετε πώς να μεγιστοποιήσετε την εφευρετικότητά σας!

Εάν είστε φοιτητής ή έχετε σκοπό να ακολουθήσετε σπουδές στον κλάδο των Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, τότε μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το ΔΩΡΕΑΝ

εργαστήρι Δημιουργικής Διαδικασίας σχετικά με την παραγωγή Ιδεών, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 στην καφετέρια Starbucks Λευκωσίας, Οδός Γρίβα Διγενή και 48 Θεμιστοκλή Δέρβη από τις 18:30 μέχρι τις 21:00.

Διοργανωτής του σεμιναρίου είναι οι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι Αμερικάνος TCS και το Πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου Falmouth University, το οποίο έχει πρόσφατα αναδειχτεί ως το κορυφαίο πανεπιστήμιο Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών στη Μεγάλη Βρετανία για το έτος 2016, με την εγκυρότητα της εφημερίδας Sunday Times.

Ομιλητές του εργαστηρίου θα είναι ο Δρ. Άδωνης Αμερικάνος, η κ. Tilly McKerrow και η κ. Amy Chandler από το Πανεπιστήμιο Falmouth. Η κυρία Tilly McKerrow, μια από τις κορυφαίες και πλέον καταξιωμένες καθηγήτριες του Πανεπιστημίου Falmouth, θα σας ενημερώσει σχετικά με το πώς μπορείτε να αναπτύξετε τις δημιουργικές σας ιδέες και να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες σας. Σκοπός του εργαστηρίου είναι να εξερευνήσετε τις δημιουργικές διαδικασίες που σχετίζονται με την παραγωγή ιδεών, ενώ μετά το πέρας του εργαστηρίου, θα είστε σε θέση να επινοήσετε νέες ιδέες, έννοιες ή και σχέδια. Θα διδαχθείτε διάφορους τρόπους, προσεγγίσεις και στρατηγικές για τη δημιουργία Ιδεών, εφόσον σαν καλλιτέχνης ή σχεδιαστής, θα πρέπει να είστε σε θέση να επινοείτε συνεχώς δημιουργικές ιδέες με στόχο ένα πρωτόγνωρο και συνάμα συναρπαστικό αποτέλεσμα. Οι προσεγγίσεις αυτές είναι δυνατό να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε θέμα που εμπίπτει στον κλάδο των Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών (Interior Design, Architecture, Fashion Design, Graphic Design, Product Design, Fine Art, Illustration κ.α.)

Τέλος, θα σας δοθεί επίσης η ευκαιρία να συζητήσετε για τη δημιουργία του δικού σας portfolio και να μάθετε περισσότερα για το Πανεπιστήμιο Falmouth, καθώς και για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για δήλωση συμμετοχής παρακαλώ επισκεφθείτε τον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/events/1324828460920780/

Για περισσότερες πληροφορίες για το πανεπιστήμιο, επικοινωνήστε με τους εκπαιδευτικούς συμβούλους Αμερικάνος TCS στο 22669779 ή στο [email protected], www.tcs.com.cy. and develop them into new and exciting outcomes.

Keywords
Τυχαία Θέματα