Η Μπενφίκα πληρώνει 7 εκατομμύρια για Μήτρογλου

Την επόμενη εβδομάδα θα πληρώσει η Μπενφίκα τη ρήτρα στη Φούλαμ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. Ο Ελληνας διεθνής φορ έχει σημειώσει πολλά γκολ φέτος με τους «αετούς», αγωνιζόμενος δανεικός από την αγγλική ομάδα, και επειδή αρκετές ομάδες τον έχουν στη μεταγραφική λίστα τους, η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας αποφάσισε να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς από τη Φούλαμ, ύψους επτά εκατ. ευρώ.



Σύμφωνα, μάλιστα, με σημερινό πρωτοσέλιδο

της πορτογαλικής εφημερίδας «A Bola», οι «αετοί» συμφώνησαν με τη Φούλαμ για τον Ελληνα σταρ. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, τα χρήματα θα καταβληθούν σταδιακά σε δόσεις μέχρι το 2018, όπως προβλέπει η συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας υπενθυμίζεται, επίσης, ότι τον περασμένο Ιανουάριο, ο Μήτρογλου απέρριψε την ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση των Κινέζων, που του προσέφεραν 5 εκατομμύρια ευρώ καθαρά το χρόνο.

Οι Πορτογάλοι, επίσης, δέχτηκαν να αυξήσουν τις αμοιβές του Έλληνα άσου, για να υπογράψει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας, έως το καλοκαίρι του 2020. Ο Μήτρογλου, που αμείβεται με 1.3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο στη Λισσαβόνα, συμφώνησε να μείνει στην πορτογαλική ομάδα, με αύξηση των αποδοχών του στα 1.8 εκατ. ευρώ ετησίως.

Keywords
Τυχαία Θέματα