Η Αταλάντα το… βιολί της! (video)

Η ομάδα του Μπέργκαμο επέστρεψε στις νίκες (1-0 τη Μπολόνια), φτάνοντας τις 12 στα τελευταία 15 παιχνίδια και σκαρφάλωσε ξανά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της ιταλικής Serie A.

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Αταλάντα. Η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι επικράτησε 1-0 της Μπολόνια, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 35ης αγωνιστικής της ιταλικής Serie A. Μπορεί να μην έθελξε με την απόδοσή της και το ένα γκολ

να είναι… φτωχό με βάση τις φετινές της επιδόσεις, αλλά η ουσία είναι ότι πήρε αυτό που ήθελε.

Έτσι, διεύρυνε το αήττητο σερί στα 15 παιχνίδια, στα οποία μετράει 12 νίκες και τρεις ισοπαλίες και παράλληλα σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 74 βαθμούς, όντας στο -6 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους και στο +2 από την Ίντερ, οι οποίες έχουν αγώνα λιγότερο.

Χωρίς σκορ έληξε το πρώτο ημίχρονο στο Μπέργκαμο, με τη Μπολόνια να κλέβει τις εντυπώσεις και να έχει τις καλύτερες ευκαιρίες για γκολ. Μοιραίος ήταν ο Μπάροου, ο οποίος αστόχησε δύο φορές (20’ και 27’), ενώ στο 39’ είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ. Η Αταλάντα δεν απείλησε ιδιαίτερα, πλην μιας περίπτωσης με τον Πάσαλιτς (29’).

Τελικά, αυτή που άνοιξε το σκορ ήταν η Αταλάντα με τον Μουριέλ, μετά από ασίστ του Ζαπάτα στο 62’. Έξι λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, ενώ άλλη μια ευκαιρία έχασε ο Κόλεϊ στο 78’. Τίποτε δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και οι «μπεργκαμάσκι» έφτασαν στη δύσκολη νίκη με σκορ 1-0.

Atalanta 1-0 Bologna: Luis Muriel goal 62' from r/soccer
Keywords
Τυχαία Θέματα