Η απορία των φίλων της Ομόνοιας…

Η Ομόνοια έκανε δεύτερη κολλητή γκέλα στο ΓΣΠ και είναι φυσιολογικό να προκάλεσε προβληματισμό στον κόσμο της. Στο παιγνίδι με τον Ολυμπιακό ο Πάμπος Χριστοδούλου προχώρησε σε τρεις αλλαγές συγκριτικά με το προηγούμενο. Έμειναν εκτός οι Χριστοφή και Κατελάρης, καθώς και ο Κωνσταντίνος Παναγή. Για την απόφαση να μείνει εκτός ο Παναγή, συζητιέται αρκετά από το βράδυ του Σαββάτου. Οι άλλες δύο ήταν αναγκαστικές λόγω τραυματισμών των παικτών. Ο Παναγή είχε

υπερασπιστεί την εστία της Ομόνοιας στα προηγούμενα παιγνίδια. Δεν έκανε κανένα σοβαρό λάθος και γενικά δεν είχε ευθύνη στις γκέλες με Πάφο και Αλκή.

Παρόλα αυτά απέναντι στον Ολυμπιακό προτιμήθηκε ο Φελτχούιζεν ο οποίος έκανε ντεμπούτο. Ο Ολλανδός σίγουρα δεν μπορεί να κριθεί από το συγκεκριμένο παιγνίδι ,αλλά είναι αξιοσημείωτο πως μόλις μια φορά είδε την μπάλα να κατευθύνεται εντός της εστίας και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα αφού έλειπε από την θέση του. Έτσι δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης και φυσιολογικά αρκετός κόσμος απόρησε για τον λόγο που ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν διατήρησε στο τέρμα τον Παναγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα