Οι σπαρακτικές στιγμές από τον τραυματισμό του Παγδατή (vid)

Κάθε τραυματισμός είναι άσχημος, όταν όμως σε αφήνει εκτός σε έναν τελικό, είναι ακόμα χειρότερος. Δείτε το σπαρακτικό βίντεο της εγκατάλειψης του Μάρκου Παγδατή από τον χθεσινό τελικό του Chengdu Open, που σημαδεύτηκε από τα δάκρυα του πολύ άτυχου Κύπριου τενίστα και την όμορφη συμπαράσταση του αντίπαλού του, Denis Istomin, που έμεινε κοντά του για να τον βοηθήσει.



Ο Παγδατής όχι μόνο έχει ταλαιπωρηθεί όσο ελάχιστοι από τραυματισμούς, αλλά τις περισσότερες φορές τον εμποδίζουν σε χρονικά σημεία που αρχίζει να βρίσκει τη φόρμα του, κάτι που δεν του επιτρέπει

να είναι συνεπής τα τελευταία χρόνια.

Αυτή τη φορά ο επίπονος τραυματισμός ήρθε στον πρώτο τελικό που προκρίθηκε μετά από 19 μήνες. Είχε μια καλή εβδομάδα στην Chengdu της Κίνας και απέκλεισε κατά σειρά τους Vasek Pospisil (6-7, 7-6, 6-4), Peter Gojowczyk (5-7, 6-3, 6-2), Yen-hsun Lu (6-3, 6-2) και Guido Pella (5-7, 6-4, 6-2), κάνοντας κάτι πολύ εντυπωσιακό ταυτόχρονα, αφού επέστρεψε από σετ πίσω στους 3 από τους 4 πρώτους αγώνες του στο τουρνουά.

Στον τελικό αγωνίστηκε μόνο για 23 λεπτά ενάντια στον Istomin, που ήταν μπροστά με 2-3, 15-40, όταν ο Μάρκος έπεσε στο έδαφος, ανήμπορος να συνεχίσει και σηκώνοντας λευκή πετσέτα.

Ο Istomin κατέκτησε τον 2ο τίτλο της καριέρας του, αλλά εκείνη την ώρα έδειξε πως την περισσότερη σημασία για εκείνον είχε να παρηγορήσει τον αντίπαλό του και να σιγουρευτεί πως θα ήταν εντάξει. Πήγε αμέσως στη μεριά του Μάρκου και έμεινε κοντά του μέχρι και την αποχώρησή του από το court.

Keywords
Τυχαία Θέματα