«Η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα, κυνηγάει τρόπαια»

Στην κάμερα του Alpha μίλησαν οι Νίκος Καλτσάς και Παύλος Κορρέα ενόψει και του μεγάλου αυριανού τελικού με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ (20:30).

Οι τοποθετήσεις των παικτών της Ανόρθωσης:

Καλτσάς: «Πιστεύουμε ότι θα είμαστε αρκετά έτοιμοι για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα, κυνηγάει τρόπαια. Πρέπει να διεκδικεί και να παίρνει τίτλους για να βρίσκεται

πάντα στους στόχους της. Η ομάδα απαρτίζεται από όλους τους παίκτες και όλο το τιμ και πιστεύω ότι θέλουν και οι υπόλοιποι να κατακτήσουμε αυτό το τρόπαιο, που έχουμε να πάρουμε χρόνια. Η ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια βρίσκεται κοντά σε ένα κύπελλο. Δεν τα καταφέραμε πέρυσι, ελπίζουμε να το κάνουμε φέτος. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη και για τα προηγούμενα παιχνίδια, όπως με τον ΑΠΟΕΛ. Εμείς θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, θα είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Κορρέα: «Αισθάνομαι περήφανος και ευχαριστημένος που βρισκόμαστε στον τελικό. Σίγουρα είμαι χαρούμενος και για τα γκολ που πέτυχα, όμως αυτό δεν έχει σημασία. Η ουσία είναι ότι είμαστε στον τελικό. Πρόκειται για εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Θα παίξει μεγάλο ρόλο το πάθος, η συγκέντρωση των παικτών και εκείνος που το θέλει περισσότερο. Εύχομαι στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, επειδή η Ανόρθωση έχει να πάρει πολύ καιρό έναν τίτλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα