«Η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα, κίνητρο για μένα»

Γνωρίζει τί εστί Ανόρθωση και δεν το σκέφτηκε δυο φορές για να αποφασίσει να φορέσει την φανέλα της. Την παρακολουθούσε μάλιστα από μικρός, όταν είχε αγωνιστεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είπε. Ο λόγος για τον Μίλος Ντέλετιτς, μεταγραφικό απόκτημα της «Κυρίας», ο οποίος μίλησε στον "Active".

Για το σκεπτικό της απόφασής του, δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή που πήρα την πρόταση της Ανόρθωσης, είδα ότι οι άνθρωποι της με θέλουν πάρα πολύ δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Ήθελα και εγώ πάρα πολύ να έρθω. Η Ανόρθωση είναι μια μεγάλη ομάδα, με τεράστια ιστορία και είναι

κίνητρο για μένα. Το αποφάσισα πολύ γρήγορα να έρθω».

Σε επισήμανση ότι η Ανόρθωση ήταν η πρώτη κυπριακή ομάδα που έπαιξε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, απάντησε: «Ναι, το θυμάμαι. Ήμουνα μικρός και έβλεπα τα παιχνίδια στους ομίλους με τον Παναθηναϊκό, την Ίντερ και την Βέρντερ».

Για το κυπριακό πρωτάθλημα και την δική του παρουσία, ανέφερε: «Είμαι πέντε χρόνια στην Ελλάδα παρακολουθώ το πρωτάθλημα, ξέρω ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Κύπρο και χαίρομαι που θα είμαι μέλος της ομάδας. Θα δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι και ελπίζω να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν».

Για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και την συμφωνία του με την Ανόρθωση, σχολίασε: «Ναι, είναι ένα μεγάλο όνομα στην Ελλάδα και θα είναι καλό που θα έρθει στην Κύπρο».

Για την θέση που αγωνίζεται, είπε: «Η θέση στην οποία αποδίδω καλύτερα είναι αυτή του δεξιού εξτρέμ. Αλλά, μπορώ να παίξω σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ανάλογα με το τι θέλει ο προπονητής».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Η Ανόρθωση,i anorthosi