Γίνε γεωργός για μία μέρα στη βιολογική φάρμα Riverland

Πώς θα σου φαινόταν αν είχες τη δυνατότητα να γίνεις γεωργός για μία μέρα και να έρθεις πιο κοντά στη φύση; Τώρα την έχεις! Το SigmaLive, στο πλαίσιο της εκστρατείας επικοινωνίας «Μάθε για την ΚΑΠ» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, διοργανώνει εκδήλωση γνωριμίας με τη ζωή στη φάρμα το Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 στις 9 το πρωί στη βιολογική φάρμα Riverland στα Καμπιά. Η συμμετοχή

στην εκδήλωση είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη ζωή και τις εργασίες που καθημερινά λαμβάνουν χώρα σε μία φάρμα, να συμμετέχουν σε εργαστήρια παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων μαζί με ζύμωμα ψωμιού, χαλουμόπιτων και ελιόπιτων. Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν με ένα πλήθος δραστηριοτήτων στη φύση, όπως ιππασία για παιδιά, τοξοβολία, αναρρίχηση, βόσκηση στο παρακείμενο λιβάδι όπως κι άλλες πλούσιες εκπλήξεις. Θα προσφερθεί βιολογικό brunch όπως κι ενημερωτικό υλικό της εκστρατείας.

Κάνε την εγγραφή σου εδώ, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής, φόρεσε τα αθλητικά σου και ετοιμάσου για μία αξέχαστη εμπειρία στη φύση!

Σε περιμένουμε!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γίνε, Riverland,gine, Riverland