Η "πονηριά" της Ατλέτικο για να μην πληρώσει τη ρήτρα του Γκριεζμάν

Τη λύση προκειμένου να μην πληρώσει στην Μπαρτσελόνα 40 εκατομμύρια ευρώ για τον Αντουάν Γκριεζμάν όπως όλα δείχνουν βρήκε η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Να καταβάλει στην Μπαρτσελόνα το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ, σε περίπτωση που ο Αντουάν Γκριεζμάν παίξει το 50% του χρόνου που είναι διαθέσιμος καλείται η Ατλέτικο Μαδρίτης για την ρήτρα αγοράς του.

Ωστόσο, οι «ροχιμπλάνκος» όπως όλα δείχνουν φέρεται να βρήκαν τη λύση

προκειμένου να μην πληρώσουν στους «μπλαουγκράνα» το ποσό αυτό. Η ομάδα της Μαδρίτης που ενέταξε στο δυναμικό της τον Γάλλο άσο ως δανεικό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς από την Μπαρτσελόνα έχει ενεργοποιήσει τον δεύτερο χρόνο δανεισμού του.

Η ίδια γνωρίζει πως αν ο παίκτης, που μεταγράφηκε στην Μπαρτσελόνα το 2019 έναντι 120 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της, δεν είναι υποχρεωμένη σε περίπτωση που δεν πιάσει τον αριθμό παιχνιδιών που απαιτείται να καταβάλει στην Μπαρτσελόνα το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε περίπτωση που αυτό γίνει ο Γκριεζμάν θα ανήκει στην Μπαρτσελόνα την σεζόν 2023-24, με τις απολαβές του να ανέρχονται πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ.

sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα