Η ΑΗΚ και η προοπτική της ιδιωτικοποίησης

Η ΑΗΚ και η προοπτική της ιδιωτικοποιήσης: ΤΑ ΥΠΕΡ, ΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ

Ανδρέας Θεοφάνους

Νεόφυτος Επαμεινώνδας

Κυριάκος Ε. Γεωργίου

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

10:00 – 11:30

Αμφιθέατρο UNESCO, Κτίριο Europa

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Το Κέντρο Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας σας προσκαλεί στην παρουσίαση του Κειμένου Πολιτικής 8/2015 με τίτλο «Η ΑΗΚ

ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ: ΤΑ ΥΠΕΡ, ΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ», των Καθηγητή Ανδρέα Θεοφάνους, Νεόφυτου Επαμεινώνδα και Κυριάκου Ε. Γεωργίου, την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου, 2015 στις 10:00 π.μ. στο Αμφιθέατρο UNESCO, κτίριο Europa, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Μετά την παρουσίαση του Κειμένου Πολιτικής θα ακολουθήσει η κύρια ομιλία από τον Καθηγητή Ενεργειακής Πολιτικής Stephen Thomas (Professor of Energy Policy, Public Services International Research Unit (PSIRU), Business School, University of Greenwich) με τίτλο “How can Cyprus meet the requirements of the Troika, the EU Electricity Directive, climate change targets while looking after Cypriot consumers?”.

Τα ζητήματα αυτά αποκτούν τεράστιο ενδιαφέρον καθώς ήδη γίνεται συζήτηση για τις ιδιωτικοποιήσεις. Ένα βασικό ερώτημα είναι πως μπορεί να επέλθει εξυγίανση χωρίς ιδιωτικοποιήσεις και ποια τα αποτελέσματα στην περίπτωση ιδιωτικοποιήσεων. Σημειώνεται επίσης ότι είναι σημαντικές οι διεθνείς εμπειρίες οι οποίες θα συζητηθούν.

Για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στο 22 841600 ή στο [email protected].

* Θα υπάρχει διερμηνεία στα Ελληνικά και Αγγλικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα