Η ΑΕΛ ενημερώνει για Μπαλταζάρ και Κέρκεζ

Με ανακοίνωσή της, η ΑΕΛ ενημερώνει για τη λύση συνεργασία της με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ και τους βοηθούς του, οι οποίοι επίσης αποχωρούν. Τα ηνία της ομάδας αναλαμβάνει ο Ντούσαν Κέρκεζ, όπως γράψαμε και προηγουμένως.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

ΑΕΛ

ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Σοφοκλέους και του ανακοίνωσε την απόφασή του για να αποχωρήσει ύστερα από το αποτέλεσμα στον τελευταίο αγώνα, αναλαμβάνοντας έτσι την ευθύνη.

Η ΑΕΛ εκφράζει τις ευχαριστίες της προς προς τον κ. Μπαλταζάρ για την προσπάθεια που κατέβαλε όσο διάστημα βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας. Επίσης, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και προς τους δυο βοηθούς του κ. Γκιγέρμε Ράμος και κ. Έντι Καρντόσο, που επίσης αποχωρούν. Ευχόμαστε και στους τρεις ό,τι καλύτερο στη ζωή τους και καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Ο Πρόεδρος κ. Σοφοκλέους, μετά από συνάντηση, αποφάσισε να παραδώσει τα ηνία της ποδοσφαιρικής ομάδας ανδρών στον κ. Ντούσαν Κέρκεζ, πρώην αρχηγό και μέχρι πρόσφατα τεχνικό της ομάδας μας U19. Ευχόμαστε στον κ. Κέρκεζ κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει από σήμερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα