Φανούριος Κωνσταντίνου: "Τον Μάιο ξυρίζουν τον γαμπρό..."

"Ο κόσμος είναι συνειδητοποιημένος, δεν είναι ο Απόλλωνας πριν 5-6 χρόνια, γνωρίζει ότι τον Μάιο ξυρίζουν τον γαμπρό", ανέφερε στο Ράδιο Πρώτο από πλευράς Απόλλωνα ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Οι δηλώσεις του Φανούριου Κωνσταντίνου στο Ράδιο Πρώτο:

"Κρατάμε τους βαθμούς της νίκης. Προτιμότερο να σκοράραμε δύο γκολ και τα υπόλοιπα με Σαλαμίνα και Ολυμπιακό για να παίρναμε τους τρεις βαθμούς. Επικεντρωνόμαστε

στα επόμενα ντέρμπι με την Ανόρθωση. Η Ανόρθωση επέστρεψε στα ψηλά, εκεί που της αρμόζει. Έχει αξιόμαχο και αγωνιστικό σύνολο. Το δείγμα 27 αγωνιστικών είναι επαρκές. Και οι δύο θα έχουν και άγχος και πίεση πέραν από το γόητρο. Δεν στεκόμαστε στην έκταση του σκορ. Σε όλα τα παιχνίδια θα κριθεί ο τίτλος και όχι στα μεταξύ μας. Αυτός που θα κάνει τις λιγότερες απώλειες θα πάρει και τον τίτλο. Ο κόσμος είναι συνειδητοποιημένος, δεν είναι ο Απόλλωνας πριν 5-6 χρόνια, γνωρίζει ότι τον Μάιο ξυρίζουν τον γαμπρό. Γι' αυτό μιλάμε λίγο και κρατάμε μικρή βαλίτσα. Οι Σαρδινέρο και ίσως ο Μάριος Στυλιανού δεν υπολογίζεται στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, θα το δούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα