Η Unicars στηρίζει την 22η Διαδρομή Αγάπης

H Unicars στο πλαίσιο του ευρύτερου πλάνου της για τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, πιστή στις αξίες της και πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο, συνεχίζει την διαχρονική της στήριξη  στον σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» με την χορηγική της συμμετοχή, για ακόμη μία χρονιά, στην 22η Διαδρομή Αγάπης, που σκοπό έχει την συγκέντρωση εισφορών για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που νοσούν από καρκίνο. .

Ο σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» είναι γνωστός για το έργο του,

το οποίο είναι να στηρίζει αφενός τα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες και αφετέρου τις οικογένειες τους. Η στήριξη περιλαμβάνει την οικονομική βοήθεια για την υλοποίηση χειρουργικών επεμβάσεων, εκπλήρωση ευχών των παιδιών αλλά και την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης τόσο στα παιδιά όσο και στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Tην πορεία υποδέχτηκε στα κεντρικά γραφεία της Unicars, η CEO της εταιρείας κυρία Χριστιάννα Διογένους. Σε μία σεμνή και λιτή τελετή, η κυρία Διογένους αναφέρθηκε στην διαχρονική συνεργασία με τον σύνδεσμο αλλά και στην θέληση της εταιρείας να συνεχίσει να στηρίζει τις δράσεις του μέσα από τις οποίες δίνεται χαρά και ελπίδα στα παιδία! Στην συνέχεια παρέδωσε την οικονομική ενίσχυση της Unicars, με την ευχή να είναι όλο και λιγότερα τα παιδία που την έχουν ανάγκη.

Η Unicars, αναλογιζόμενη το σημαντικό έργο που επιτελεί ο Παγκύπριος Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» και έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τον συνάνθρωπο και την ευρύτερη κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιείται, υπόσχεται να συνεχίσει να στηρίζει αυτήν την προσπάθεια συμμετέχοντας στην οικονομική ανακούφιση των οικογενειών αυτών και συμβάλλοντας έτσι στην διαμόρφωση μίας πιο ανθρώπινης κοινωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Unicars, 22η Διαδρομή Αγάπης,Unicars, 22i diadromi agapis